Galatasaray - Adana Demirspor ( 1 - 0 / Yarıda kaldı )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
böyle penaltı olmaz ya. rahat bir şekilde alacağımız maça böyle leke sürülüyor. hadi hakem görmedi var ne işe yarıyor.

penaltı içimize hiç sinmedi, evet rahatsızız ama 20 dakika sonra takımı sahadan çekmezsin. temiz koku almıyorum bu işten.
20 dakika içerisinde takım atak üstüne atak yaptı, ne oldu bu 20 dakikada.

Son düzenleme:
50 kez aynı pozisyon oynansın 30 unda penaltı çalar orta hakem.

Bence çekilme ADS nin içinden geçtiği süreç ile ilgili.

orta hakemlerimizin beceriksizliği, art niyetli olması ayrı bir olay. var devreye girebilirdi, girmedi.
penaltı değil, bu tartışmaya kapalı bir konu.

sahadan çekilme penaltı pozisyonu sonrası üç beş dakika sonra olsa anlarım ama aradan 20 dakika geçmiş ve sen atak yaparken, pozisyona girerken takımı sahadan çekiyorsun. ben hiç masum görmüyorum şu olayı ve ads'nin tek başına aldığı bir karar olduğunu da düşünmüyorum. bu maç sonrası galatasaray'ın üzerine öyle bir gelecekler ki.

Artık birinin bunlara dur demesi gerekiyordu.hadi oyuncusu taklacı güvercin gibi kendisini ustaca bırakıyor. Ne diğer hakem ne var ne başka bir şey müdahale etmiyor. Tebrikler Demirspor.

Şu pozisyona penaltı diyorsun ya, vicdanınla baş başa bıraktım seni.

Futbola gelecek olursak, Allah bin türlü belanızı versin. Şu pozisyona penaltı çalmak, pozisyonun vardan dönmemesi. Ötesi var mı? Yıllardır kollanan bir camianın ısrarla kollanmadığını söyleyen taraftarı, bakalım bu pozisyon hakkında ne diyecek? Hoş malum camianın taraftarı yukarıda bu pozisyon için 50 kez oynansın 30 u penaltı çalar demiş, çok da bişey beklememek lazım.

Allah belanızı versin. Ligin anasını ağlattınız Allah belanızı versin. Hala ligden çekilmeyip şu ortamda futbol oynayan takımların da Allah belasını versin. Adanayı bu yürekli hareketinden ötürü tebrik ederim.

Galatasaraylı olarak söylüyorum penaltı değildi. Ben var müdahale edip iptal eder dedim ama etmedi. Neden etmedi şaşırdım. Aslında iyi giden bir maçtı. Hani haksız bir penaltı muhabbeti ise neden o an çekmediler. Üzerinden 15-20 dk sonra çekildi takım orası da muamma. Demirspor’un başkanına oldum olası güvenmiyorum ve sevmiyorum. Koskoca takımı esnaf zihniyetiyle yönetiyor. Umarım altından başka bir şeyler çıkmaz.

Allah belanızı versin. Ligin anasını ağlattınız Allah belanızı versin. Hala ligden çekilmeyip şu ortamda futbol oynayan takımların da Allah belasını versin. Adanayı bu yürekli hareketinden ötürü tebrik ederim.
Bu sezon Kostiç lehine çalınan veya geçen sezon Kasımpaşa maçında göklerden gelen bir kararla penaltı icat edilen pozisyon için de benzer serzenişte bulunmuş muydun? Bak bunu samimiyetle soruyorum.

Şu pozisyona penaltı diyorsun ya, vicdanınla baş başa bıraktım seni.
Penaltı demedim, 50 kez aynısı olsun 30 unda orta hakem penaltı çalar dedim. Saliselik bir karar, saçma bir şekilde adanalı oyuncu ayağını uzatmış. İlk anda penaltı diyorsun ben de izlerken penaltı dedim.

Sonra tekrarı oynattılar penaltı değil dedim. Var çağırır Mertens sarı görür dedim. Çağrılmadı. VAR hakemi niye var o zaman? Hem de yabancı var Acunun övüp övüp bitiremediği sistem.

Artık birinin bunlara dur demesi gerekiyordu.hadi oyuncusu taklacı güvercin gibi kendisini ustaca bırakıyor. Ne diğer hakem ne var ne başka bir şey müdahale etmiyor. Tebrikler Demirspor.
o salıncaktan indirmedik mi sizi.
bu ligde büyük takımların lehine birçok hatalı karar veriliyor. şu an sosyal medyada birçok maçtan birçok kareler görebilirsin. kalkıp burada bu ihaleyi galatasaray'a yıkıyorsunuz. ne güzel ya. kendi maçlarını görmezler, galatasaray maçında olunca auvvvv.

Geri