-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
orta hakemlerimizin beceriksizliği, art niyetli olması ayrı bir olay. var devreye girebilirdi, girmedi.50 kez aynı pozisyon oynansın 30 unda penaltı çalar orta hakem.
Bence çekilme ADS nin içinden geçtiği süreç ile ilgili.
Şu pozisyona penaltı diyorsun ya, vicdanınla baş başa bıraktım seni.50 kez aynı pozisyon oynansın 30 unda penaltı çalar orta hakem.
Bence çekilme ADS nin içinden geçtiği süreç ile ilgili.
Bu sezon Kostiç lehine çalınan veya geçen sezon Kasımpaşa maçında göklerden gelen bir kararla penaltı icat edilen pozisyon için de benzer serzenişte bulunmuş muydun? Bak bunu samimiyetle soruyorum.Allah belanızı versin. Ligin anasını ağlattınız Allah belanızı versin. Hala ligden çekilmeyip şu ortamda futbol oynayan takımların da Allah belasını versin. Adanayı bu yürekli hareketinden ötürü tebrik ederim.
HaklısınBu sezon Kostiç lehine çalınan veya geçen sezon Kasımpaşa maçında göklerden gelen bir kararla penaltı icat edilen pozisyon için de benzer serzenişte bulunmuş muydun? Bak bunu samimiyetle soruyorum.
Penaltı demedim, 50 kez aynısı olsun 30 unda orta hakem penaltı çalar dedim. Saliselik bir karar, saçma bir şekilde adanalı oyuncu ayağını uzatmış. İlk anda penaltı diyorsun ben de izlerken penaltı dedim.Şu pozisyona penaltı diyorsun ya, vicdanınla baş başa bıraktım seni.
o salıncaktan indirmedik mi sizi.Artık birinin bunlara dur demesi gerekiyordu.hadi oyuncusu taklacı güvercin gibi kendisini ustaca bırakıyor. Ne diğer hakem ne var ne başka bir şey müdahale etmiyor. Tebrikler Demirspor.
Rize’nin çekilmesini gerektirecek hatalı kararlar neydi?Rize çekilemedi Fener maçında o maçta da rize çekilmeliydi.
Adana Demirspor tebrikler♡
Umarım daha dikkatli yönetilir maçlar tek zevkimiz futboldu o da gitmişti geri gelsin![]()