O zaman çok şanslısın, annen çok güzel yemek yapıyodur senin. .p
Selam ben Gaziantep.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam ben Gaziantep.
Diyarbakır ın yemekleri fazla baharatlı ve yağlı oluyo. Enteb güzel. :d Belma diye bir arkadaşım vardı kurduğu her sofra ziyafet sofrası gibi olurdu. Hele o kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı üff. Acıktım.
O Diyarbakır yemeklerini güzel yapar, babaanem var bir dozaj ondan versek?
Diyarbakır ın yemekleri fazla baharatlı ve yağlı oluyo. Enteb güzel. :d Belma diye bir arkadaşım vardı kurduğu her sofra ziyafet sofrası gibi olurdu. Hele o kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı üff. Acıktım.![]()
Benim yengem de Diyarbakır'lı. Ben midemden dolayı baharat acı falan yiyemiyorum. Oda pul biber e koyuyo yemeğini.
Yağ ve baharattan vazgeçemiyorum ben de ya. Üniversite için İzmir'e gittiğimde sebze yemekleri, az yağ, hiç baharat dolu yemekler çıkıyor yemekhanede yav nasıl zorlandım bir ben bir de batıya göçen Diyarbakırlılar bilir ksajdfsa. Ama evet Antep yemekleri de güzel en azından Zeytinyağlı ksjfas. Ben de henüz kahvaltı bile yapmadan patlıcan kebabı hayalleri kurar oldum. Sad stori, rt if u cri evritime.