G.doğuda Hangi ilimizde yaşamak isterdiniz ?

Konu sahibi son olarak 2589 gün önce görüldü

G.doğuda hangi ilimizde yaşamak isterdiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

O Diyarbakır yemeklerini güzel yapar, babaanem var bir dozaj ondan versek?
Diyarbakır ın yemekleri fazla baharatlı ve yağlı oluyo. Enteb güzel. :d Belma diye bir arkadaşım vardı kurduğu her sofra ziyafet sofrası gibi olurdu. Hele o kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı üff. Acıktım. :(

Diyarbakır ın yemekleri fazla baharatlı ve yağlı oluyo. Enteb güzel. :d Belma diye bir arkadaşım vardı kurduğu her sofra ziyafet sofrası gibi olurdu. Hele o kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı üff. Acıktım. :(

Yağ ve baharattan vazgeçemiyorum ben de ya. Üniversite için İzmir'e gittiğimde sebze yemekleri, az yağ, hiç baharat dolu yemekler çıkıyor yemekhanede yav nasıl zorlandım bir ben bir de batıya göçen Diyarbakırlılar bilir ksajdfsa. Ama evet Antep yemekleri de güzel en azından Zeytinyağlı ksjfas. Ben de henüz kahvaltı bile yapmadan patlıcan kebabı hayalleri kurar oldum. Sad stori, rt if u cri evritime.

Yağ ve baharattan vazgeçemiyorum ben de ya. Üniversite için İzmir'e gittiğimde sebze yemekleri, az yağ, hiç baharat dolu yemekler çıkıyor yemekhanede yav nasıl zorlandım bir ben bir de batıya göçen Diyarbakırlılar bilir ksajdfsa. Ama evet Antep yemekleri de güzel en azından Zeytinyağlı ksjfas. Ben de henüz kahvaltı bile yapmadan patlıcan kebabı hayalleri kurar oldum. Sad stori, rt if u cri evritime.
Benim yengem de Diyarbakır'lı. Ben midemden dolayı baharat acı falan yiyemiyorum. Oda pul biber e koyuyo yemeğini. :D Bolu nun yemekleri de güzeldir, Mersin e gittiğimde de ben aynısını yaşamıştım. Yemek kültürü 0. Yarı aç geziyon dışarı çıktığında. ldjfk

Gaziantep
Gerçekten düzenli şehir tam gezmesemde yolüstü görmüştüm..

Orda yaşadık zaten. Biraz da siz gidin yaşayın. :T: Hade bakem.!

Yaşamak değil de bi gezebilirim diye düşünüyorum.
-Şanlıurfa.
Kebabı,çiğ köftesi bir yana,tarihi yerleri bir yana.

bende ki bu diyarbekir sevdası olmasa ne yapardım..

diyarbakır içinde vurulmuş uzanırım..

Geri