İyi niyetinizden, iyi bir insan olduğunuzdan şüphem yok. Kimsenin kimseyi aşağılama, hakir görme ve küçümseme gibi bir lüksüde yok, bunda hemfikiriz. Açtığınız konular hakkında da buraya bir yorum yapmaya gerek duymuyorum, dediğiniz gibi şahsıma hitap ediyorsa yorumumu yaparım yok değilse görmezden gelirim. Bu sadece sizin için değil forumda genel olarak açılan konular içinde geçerli. Zevk renk tartışmasına girmek bana her zaman saçma gelmiştir, benim beğendiğimi başkası beğenmez başkasının beğendiğini ben. Forum yönetimine ve kurallarına aykırı gelmediği için duruyodur sonuçta konu, aksi olsa kaldırılır. Bu konuyu okuyan size haksızlık yapan herkes eminim birazcık da olsa vicdan yapmış, üzülmüştür söylediklerinize. Fakat, konunuzdaki yorumlara karşılık verdiğiniz tepkiler sanki konuyu açan kişiyle farklı düşüncelere sahip biriymiş gibi his uyandırıyor. Şuan bu konuya yapılan yorumların iyi yada kötü niyetini tartışacak değilim yanlış anlaşılmasın herkesin kendi tavrı tarzı, beni alakadar etmez lâkin tasvip etmediğiniz yorumlara verdiğiniz karşılıkta bir okadar eleştirel. Size tavsiyem, şikayetlendiğiniz tavırlara karşı aynı şekilde cevap vermekten kaçınmanız olur. Çünkü eminim bu konuyu okuyup size destek olan yada olacak olan her kimse konu altındaki cevaplarınızdan sonra ya pişman olmuştur, yada vazgeçmiştir. Sakin tavrınızı korumanız kendi yararınıza olacaktır. Bunu da akıl verme olarak algılayıp anlamadan incitici şekilde savunmaya geçmemenizi rica ederim. Kolay gelsin.