Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Sizlere kişişel bir sorunum oldumu bence olmadı ama sizler hep benimle neden uğraşdınız onuda anlamiş deyilim. Belki konularım size sacma gelebilir saygı duyarım amaçoğunuz şahsıma bile laf attı ben yine bir şey söylemedim kanımca bilmeyerek kırmıssam sizleri hepinizden özür dilerim.Şunuda söyliyim benimde sizlerin açtiği konular vede yorumlar hoşuma gitmiyor ama ben sizler gibi tepkiler vermıyorum . Sizler beni istemiyorsanız yasaklayın sıkıntı yok yok yere bir sefer banladiniz ben sizlere beni niye banladınız demedim .Bazılarınız bayanlarla çok uğrasıyor diyor benim asla bayanlara bir saygısızlığim olmaz .Tabiki maksat muhbbet olsun diye bazen onlarla ilki konu açıyorum ben o konuları muhabbet olsun diye açıyorum ama bazılarınız bunu bile çıttıye alıyor..Beni dokuz ay karnında taşiyan anama nasıl saygısızlık yapaym. İnani çoğunuza çok kırkınım .Kırkınım diye forumu birakaçağimda deyil dır Şimdi sizlere soruyorum bu futbolcu size ne yaptıda bu kadar kızkınsınız bana en azında devamlı takıldığim forum var bu forumda böyle bir şeyle karşiladım HERKESDEN ÖZÜR DİLİYORUM HATAM VARSA ..SİZLERDE ÖZÜR DİLEYİN DİYE BEKLEMİYORUM
ŞİMDİ SORUYORUM BU FUTBOLCU SİZE NE YAPTI .:bekle.
ŞİMDİ SORUYORUM BU FUTBOLCU SİZE NE YAPTI .:bekle.