Futbolcu Soruyor...?

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
Sizlere kişişel bir sorunum oldumu bence olmadı ama sizler hep benimle neden uğraşdınız onuda anlamiş deyilim. Belki konularım size sacma gelebilir saygı duyarım amaçoğunuz şahsıma bile laf attı ben yine bir şey söylemedim kanımca bilmeyerek kırmıssam sizleri hepinizden özür dilerim.Şunuda söyliyim benimde sizlerin açtiği konular vede yorumlar hoşuma gitmiyor ama ben sizler gibi tepkiler vermıyorum . Sizler beni istemiyorsanız yasaklayın sıkıntı yok yok yere bir sefer banladiniz ben sizlere beni niye banladınız demedim .Bazılarınız bayanlarla çok uğrasıyor diyor benim asla bayanlara bir saygısızlığim olmaz .Tabiki maksat muhbbet olsun diye bazen onlarla ilki konu açıyorum ben o konuları muhabbet olsun diye açıyorum ama bazılarınız bunu bile çıttıye alıyor..Beni dokuz ay karnında taşiyan anama nasıl saygısızlık yapaym. İnani çoğunuza çok kırkınım .Kırkınım diye forumu birakaçağimda deyil dır Şimdi sizlere soruyorum bu futbolcu size ne yaptıda bu kadar kızkınsınız bana en azında devamlı takıldığim forum var bu forumda böyle bir şeyle karşiladım HERKESDEN ÖZÜR DİLİYORUM HATAM VARSA ..SİZLERDE ÖZÜR DİLEYİN DİYE BEKLEMİYORUM

ŞİMDİ SORUYORUM BU FUTBOLCU SİZE NE YAPTI .:bekle.

Sor futbolcu soorr.

Ne sağciyız ne solci, futbolcuyiz futbolci.

Ben senden memnunum.

La bu fitbolcu size ne ettiğğ :/

d3f3e207f30d0fe061fd425f134be11e.jpg

Bence siteye emek veren ve katkı sağlayan bir üyesin. Konuların başarısız değil.. :)
Ben senin konularına, anketlerine, sorularına şahsen cevap vermeyi seviyorum.

Millete bakma, insanlara bir şey beğendirmeye kalkmak boş bir uğraştır zaten.. :)

Bence siteye emek veren ve katkı sağlayan bir üyesin. Konuların başarısız değil.. :)
Ben senin konularına, anketlerine, sorularına şahsen cevap vermeyi seviyorum.

Millete bakma, insanlara bir şey beğendirmeye kalkmak boş bir uğraştır zaten.. :)

beğenmek yada beğenmemek önemli deyil alay etmeleri hoşdeyil insan olsalar alay etmezler bizde böylelerini eğitmemiz lazım:asd::asd:

Futbolcu haber konularını fazlasıyla radikal bir bakış açısıyla paylaştığından;
kendisiyle aynı fikirde olunsa dahi iticilik uyandıran bir uslup hissi veriyor.
Oysa haber hakkında kendi yorumlarımızı bağımsız bir bakış açısıyla ulaşmamıza izin verse
sadece üstünün örtülmesine razı olmayacağı haberleri bizlere sunsa..
Belki altına kendi yorumlarını da tatlı tatlı dile getirse o nefret içeren haber başlığı seçimlerinden
daha faydalı olacak kendi siyasi görüşü namına.

Maalesef burada insanlarla alay etmeyi seviyorlar.
Ve bu 'kişiyi cok cool , cok kültürlü falan filan gösteriyor !
Koyver gitsin sen devam et takılmana arkadaş.
Selametle.

Alay eden ancak kendisi ile alay eder. ;)
Önemseme boş ver, milletin ağzı torba değil ki büzesin..

Ama gerçekten şu sitede, gereksiz yere ve üstüne vazife olmayan konularda çok boş yere konuşan insanlar var.
Sevmek sevmemek bireysel özgürlüktür, ancak saygısızlık yapma hakkı yoktur.
Sevmediğin konuya girmezsin olur biter.. Alay etmek, küçük görmek kimin haddine?

Asıl alay edilip küçümsenmesi gereken onlardır.. :)
Sadece sana yapılan bir şey değil ki bu, alay etmeyi, problem çıkarmayı, kusur bulmayı karakteri(!) haline getirenler herkese yapıyor bunu..

O yüzden kimseyi kafaya takma bir forum sitesi içinde asla canını sıkma.. :)
Sana ancak tavsiye olarak bunları söyleyebilirim.

beğenmek yada beğenmemek önemli deyil alay etmeleri hoşdeyil insan olsalar alay etmezler bizde böylelerini eğitmemiz lazım:asd::asd:

bak bu harika fikir işte

benim bir önceki mesajımı sildir et
siz coolumsu yla birlikte tavrınızı sürdürün
hepimizi hizaya sokun ;)

iyi çocuktur futbolcu , kimseyle kavgasını görmedim ama açtığı konuları açmaktada özgür her nekadar molotofkokteyli etkisi yaratsada

Alay eden ancak kendisi ile alay eder. ;)
Önemseme boş ver, milletin ağzı torba değil ki büzesin..

Ama gerçekten şu sitede, gereksiz yere ve üstüne vazife olmayan konularda çok boş yere konuşan insanlar var.
Sevmek sevmemek bireysel özgürlüktür, ancak saygısızlık yapma hakkı yoktur.
Sevmediğin konuya girmezsin olur biter.. Alay etmek, küçük görmek kimin haddine?

Asıl alay edilip küçümsenmesi gereken onlardır.. :)
Sadece sana yapılan bir şey değil ki bu, alay etmeyi, problem çıkarmayı, kusur bulmayı karakteri(!) haline getirenler herkese yapıyor bunu..

O yüzden kimseyi kafaya takma bir forum sitesi içinde asla canını sıkma.. :)
Sana ancak tavsiye olarak bunları söyleyebilirim.

aynen öyle beğenmiyorsan konuyu bakmasın yada yorum yapmasın olur bider..ama bunlar alay etmeyi seviyorlar

iyi çocuktur futbolcu , kimseyle kavgasını görmedim ama açtığı konuları açmaktada özgür her nekadar molotofkokteyli etkisi yaratsada

açtiğim konuları beğenmeye bilirsin ama alay etmek bir insana yakışmıyor yazıklar olsunki alay eden insanlara .yorumun için tşkler

bak bu harika fikir işte

benim bir önceki mesajımı sildir et
siz coolumsu yla birlikte tavrınızı sürdürün
hepimizi hizaya sokun ;)

aklın fikrin yokmu hizaya gelmeye ailen hizaya sokamamıssa bn nasıl hızaya sokıyım sizin gibi güzel insanları:asd::asd::asd::asd::asd:

Bende bir zararını görmedim. tam aksine sana karşı hakaret edenlere bile takmayarak beyefendiliğini göstermiş oldun

ben misal çok beyeniyorum, her fırsatta da dile getiriyorum. takipteyiz reyiz. yılmak yok, yola devam. (fena gaza geldim, tutmayın beni.ddd)

Ustune cok gelindigini dusunuyorum ben de. Ama tam hakkinda olumlu seyler dusunurken, yaptigin yorumlarla ters kose ediyosun insani :T: hakkinda biraz daha dusunmem lazim.

Geri