Futbolcu Admin Olsun Kampanyası

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Futbolcu sahsen ben hayranim size.

cx ben bunu ultramerdo için denedim olmuyo çabalamayın

Illede Futbolcu.

futbolcu bey dahil olmak üzere nightblue ve melnur beyleri de yönetimde görmek isteriz. :cici:

futbolcu olarak görünce başlıkta aynen top oynayan, faul yapan, gol atan oyuncu bir futbolcu gelecek de adminlik yapacak sanıp girdim konuya ama bildiğin bizim futbolcuymuş. Ya hala uyanamadım ya da uyandım ama uyuyorum.p

Takılıyorum yahu.
Ay sen de simdi butun herkesin faturasini bana cikartma.

tek lafım size deyil ben burda hiç kimseni görüşüne asla bir saygısızlık yapmadım yapmamda ama sizler yane bek çoğunuz beni burda istemediğini çok iyi biliyorum o konudada sıkıntı yok ama insanlarla alay etmeniz hiç hoş olmuyor lafım tek size deyil ..takılmak ayrı bir şey alay etmek çok ayrı bir şey .burdakiçoğu insan kendini çok bilgi hissediyor bilgi güzeldir ama böyle insanları bilgisi hiç bir şeye benzemez çünkü kendinden baskasını görmeyenden bu topluma bilgisini bir faydası olmaz zarardan baska kalın sagllıçakla ben kendi halimde biriyim birakın beni rahat ..ben nasıl sizlerin görüşüne saygı duyuyorsam sizde benim görüşüme saygı duyun eleşdiriye açiğim ama sizlerin yaptığı eleştirel gibi deyil

futbolcu olarak görünce başlıkta aynen top oynayan, faul yapan, gol atan oyuncu bir futbolcu gelecek de adminlik yapacak sanıp girdim konuya ama bildiğin bizim futbolcuymuş. Ya hala uyanamadım ya da uyandım ama uyuyorum.p

sen bu kafayla zor uyanaçağa benziyorsun sen uyumaya devam et

Geri