Futbolcu Admin Olsun Kampanyası

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir üye düşünün,

Türkiye’den haberler kısmına ambargo koymuş, anket konuları deyince akla ilk gelen, yağan yağmuru cehapeye bağlayacak kadar eleştirel yapıya sahip, arada kaçamak yapıp magazinsel konular açan tam bir görev adamı.

Eyyy yönetim, sizce de Futbolcu’nun adminlik zamanı gelmedi mi? Gerekirse forum içinde anket açıp referanduma götürün konuyu! Bizler futbolcunun adminliğini istiyoruz!!!

Burçlar bölümüne bulaşmayı bırakırsa olabilir :gamer:

Futbolcu admin olursa peşinden gelebilecek muhtemel yaptırımlar, bence ilk olarak içoş recm edilir, akepe karşıtı konu açanlar ve yazı yazanlar köy meydanında taşlanır, kendisi dışında anket konusu açanlar süresiz olarak banlanır, nightblue co-admin olur, yabani şeytan diye taşlanır. :cici:

Werner bey ne kadar halkçı bir insansiniz.

Futbolcu admin olsun anket yok mu? Yokmuş.
Keske olsaydı. Neyse. Hakkısında hyrlısı.

chpli biri mhpli biri birde futbolcunun olduğu bi anket düzenleyin mesela yorumlar chp der ama ankette futbolcu kazanır aksdjksd

Yaklaşık 9 ay onlayın olmadım. Döndüğümde Futbolcu'yu halen normal bir üye olarak görmek, hak ettiği değerin verilmemesine şahit olmak, bir yönetici poziyşınına nail olmadığını idrak etmek beni de ziyadesiyle üzdü. Derhal gerekenin yapılmasını rec a ediyoruz.

Ne sağcıyız ne solcu, futbolcuyuz futbolcu.

Futbolcu admin olursa peşinden gelebilecek muhtemel yaptırımlar, bence ilk olarak içoş recm edilir, akepe karşıtı konu açanlar ve yazı yazanlar köy meydanında taşlanır, kendisi dışında anket konusu açanlar süresiz olarak banlanır, nightblue co-admin olur, yabani şeytan diye taşlanır. :cici:

benide kendine benzetmeyemi çalişiyorsun :asd:

Yaklaşık 9 ay onlayın olmadım. Döndüğümde Futbolcu'yu halen normal bir üye olarak görmek, hak ettiği değerin verilmemesine şahit olmak, bir yönetici poziyşınına nail olmadığını idrak etmek beni de ziyadesiyle üzdü. Derhal gerekenin yapılmasını rec a ediyoruz.

Ne sağcıyız ne solcu, futbolcuyuz futbolcu.

bizim öyle bir istiğimiz olmadı olmazda biz böylede iyiyiz ....sizlerin ne maksatla söylediğinizide iyi biliyorum sıkıntı yok bana göre sizler devam edin ..böyle alaylı konuşmaya hepinize tşk ederim

Yöneticiler bile böyle emek vermiyor be.
Hakkını yiyorsunuz futbolcunun.
Fahri adminlik falan verin. xd

Futbolcu dostum bu kadar ilerleyeceğini ve alınacağını gerçekten düşünmedim. Benim düşüncesizliğim. İstersen konuyu silmelerini rica edebilirim.

Beni seçin dolar düşsün Burdan Twitter’a köprü yaparım işsizleri sınırdışı ederim Suriyelileri uzaya yollarım tahsilli insanları işten atar diplomasızlar vadisi kurarım vaadlerim çok

Yabani bi dur allasen ortalık karışık zaten aksjaks

Geri