Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkisi farklı grupta canım, olur da ileriki turlarda eşleşme olursa ben sana söylerim. Lütfen o zamana kadar futbol ile ilgili konuşma..Ahahhahahaha Ronaldo ile oynamayacak mi demek oluyor bu
Uzulmeyin Gul hanim,futbol ile kismen alakaniz oldugundan,siz alakasi olmayan kadinlar guruhuna dahilsininiz zannimca.Bu haseble bulunman hint kubasindan daha kiymetli,gokten zembille inenlerden daha mutebersiniz. : )
Üzüldüm ama geçti :/sjxnsjUzulmeyin Gul hanim,futbol ile kismen alakaniz oldugundan,siz alakasi olmayan kadinlar guruhuna dahilsininiz zannimca.Bu haseble bulunman hint kubasindan daha kiymetli,gokten zembille inenlerden daha mutebersiniz. : )
Siz de o zaman nadide bulunur kadınlar zümresine dahilsiniz. : )İzlemeyi severim ama teknik direktörleri, futbolcuları bilmem. Çoğu zaman maç, "biz hangi tarafa gol atacağız" sorusuyla biter.
Üff bir de Galatasaray eklendi. Best Of ;dBir kez heyecanla Dünya Kupası maçını izlemiştim. Haricinde hayatım boyunca futbol hiç ilgi duyduğum bir alan olmadı. Trabzonlu olduğum için Trabzonspor'u destekliyor yanı sıra Galatasaray'a ilgi duyuyorum o kadar..