Sözlük Futbola ilgisi olmayan kadınlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
@Aze gelmiş sabah sabah Messi ve Ronaldo ne zaman maç yapacak diye soruyor. Hayır abi senin ne işin var futbol ile, ben de ısrarla olayı izah etmeye çalışıyorum..
Nereden duydu artık bilmiyorum Messi ve Ronaldo lafını hahah.
Sen futbolsuz daha güzelsin canım.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
anlamam anlamak istemiyorum sbbsh

@Aze Messi bugün maç yaptı.. koskocaman Arjantin senin Messi tutman yüzünden Arabistan'a yenildi haahah.
Yıllardır tanırım ilk kez bir futbolcu sordun, adamın kariyeri bitti..

düşünsenize oturmuşsunuz kadınlı erkekli maç izliyorsunuz, ellerinizde biralar ağızlarda küfürler.

Ahahhahahaha Ronaldo ile oynamayacak mi demek oluyor bu
İkisi farklı grupta canım, olur da ileriki turlarda eşleşme olursa ben sana söylerim. Lütfen o zamana kadar futbol ile ilgili konuşma..
Sen saz ile ilgili konuş, bale ile, salsa ile.. frank ile ilgili bilgiler ver.. futbol senin neyine canım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Görüyorsunuz çocuklar, futboldan anlamıyor mu oh ne güzel, evlenilecek hatun, hiç kaçırma..

futbol konularını görmezden geliyorum çoğu zaman

Şuan hiç ilgim alakam yok....gençliğimizde biraz ilgileniyoduk yakışıklı futbolcular vardır sjnxjms türk futbolcu bırakmadınız beeee :D şuan tek ilgim beşiktaşlıyım ajsj

İzlemeyi severim ama teknik direktörleri, futbolcuları bilmem. Çoğu zaman maç, "biz hangi tarafa gol atacağız" sorusuyla biter.

Bir kez heyecanla Dünya Kupası maçını izlemiştim. Haricinde hayatım boyunca futbol hiç ilgi duyduğum bir alan olmadı. Trabzonlu olduğum için Trabzonspor'u destekliyor yanı sıra Galatasaray'a ilgi duyuyorum o kadar..

Bir kez heyecanla Dünya Kupası maçını izlemiştim. Haricinde hayatım boyunca futbol hiç ilgi duyduğum bir alan olmadı. Trabzonlu olduğum için Trabzonspor'u destekliyor yanı sıra Galatasaray'a ilgi duyuyorum o kadar..
Üff bir de Galatasaray eklendi. Best Of ;d

Geri