Frithjof

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bunu nasıl telafi ederim bilmiyorum ama kendisi çok değerli ve nadir rastlanabilecek insanlardandır. Mahlas yada bir başkası değildir. Görseli kadar kalbide güzeldir umarım beni affeder Mahlasa benzettiğimiz için herkes adına özür diliyorum. uzaktan yakından alakası yoktur :))

Zeki bilgili hoş ve esmerdir : )
- iyiki geldin ve buradasın.

Gelir gelmez tam konsantrasyon sağlayanlar beni biraz ürpertiyor ama zararlı birine benzemiyor.

Beni yaklaşık 5 ay önce Serçe hanım bu foruma davet etmişti.Hafta bir veya iki defa online olup yazdığım bir forum vardı Dipsiz Forum adında.Ne yazık ki ora kapandı,zaman zaman mesaj atar zaman doldururum düşüncesi ile buraya üye oldum.Ama nickimdeki karakterle yüzünden sanırım Spam üyelik olarak algılandı.Çünkü neredeyse 4 ay boyunca siteye girdiğimde Spam vs... tarzında bir açıklama ile karşılaştım.Nihayetinde iletişim bölümünden,yazınca hemen hallettiler sağolsunlar.Durum bundan ibaret yani.

Gelişimiz güzel olmadı,umarım gidişimiz güzel olur. : )

• Alkış
Tepkiler: ne
Benide @Stockholm Sendromu davet etmişti.Kutuphane duvarını tırnağıyla kazıyıp IF yazmıştı ben de ne demek dedim böyle bir yer var çok şeyler katıyor insanlara dedi hfhdhdggagg

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri