Frithjof

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kulturlu ve üslubu düzgün bir bey.. çok takip edemedim ancak bu on yargıyı oluşturabilecek birkaç mesajını okudum.. hoş gelmiş..
Bu arada nickini sadece ben mi fanfinifinfon diye okuyorum.. cahilligime verin..

Kendi çağırdığım insana da bunu yapmam be lanet gelsin Sjsjsj
Daha çağırdığın kişiyi tanımıyorsun Serçe noldu sana böyle. Beni bile gaza getirdin multi falan diye ajfkfklj
Ama neyseki arkadaş cim bomlu beni de affeder herhalde.

Daha çağırdığın kişiyi tanımıyorsun Serçe noldu sana böyle. Beni bile gaza getirdin multi falan diye ajfkfklj
Ama neyseki arkadaş cim bomlu beni de affeder herhalde.
Düşünsene arkadaşını çağırıyorsun sonra unutuyor siteyi üzerine salıyorsun multi diye ahahaha bunu sadece ben yapardım zaten : D

Düşünsene arkadaşını çağırıyorsun sonra unutuyor siteyi üzerine salıyorsun multi diye ahahaha bunu sadece ben yapardım zaten : D
Evet yaa, bunu da ancak sen yaparsın. Senden korkulur vallahi

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yahu bu ne hız...... yeni gelen üyeye 2 ay zorbalık yapılır, burnundan getirilir, bunlara direnebilirse bağıra basılır...... bi sevişmediğiz kalmış......

konuşa konuşa adamı kendine mi ayarladın serçe. vallahi bu kızdan ders almamız lazım kgkdjhd

• Kahkaha
Hiç bişey yapılmayacak o sizin bildiğiniz üyelerden değil nazik ve kibar yeterince hırpaladık zaten Sjsjsj

Kulturlu ve üslubu düzgün bir bey.. çok takip edemedim ancak bu on yargıyı oluşturabilecek birkaç mesajını okudum.. hoş gelmiş..
Bu arada nickini sadece ben mi fanfinifinfon diye okuyorum.. cahilligime verin..

Tesekkur ederim Ashriel hanim.Nickim hakkindaki bu yorumuzu da guzel goren gozlerinize bagliyorum ben. : )

Çok tanıdık hissi uyandırıyor ama bakalımmmm .p
Film kültürü iyi gibi
Gs haricinde beyefendi biri sklks

yorumları okudum. hoş bir karşılama yapılmamış, gözümüzden kaçan durumlar olmuş. :)
velhasıl hoş geldiniz tekrardan.

@Frithjof kardeşim eğitim için gittiğin yerde umarım herşey yolundadır buralarda seni ben ve Bi kaç kişi özlüyoruz ne güzel izler bıraktın umarım herşey istediğin gibi ilerliyordur. Özlendin <3

Çağırdığın arkadaşını yanlışlıkla zorbaladın mı cidden jdkdkdkdkdkdk çığlık attım :dddd

• Kahkaha
@Frithjof bir kaç yorumuna denk geldim içim sızladı neyin yokluğu bu biraz var ol sonra çok yok olursun çok özledim )

en son yüksek hız yapıyordu, fazla yaşamaz dedik. yaşayamadı.

Geri