Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle söylentiler var zaten söylemesende biliyodum ben senin iyiliğini düşünüyorum yardımcı olmak için satarsan yeni araba alırsın onuda seversin
Ford kopen altijd lopen demis unsuz dusunur koylu hans .p sana soyle genis ve yuksek araba yakisir .)
ablam tesekkur ederimonun daha zamani var. hem konyanin okuzlerinin icine oyle luks aracla cikmaya korkarim ben
![]()
Benim bisikletin freninden de aynı ses geliyor. :p
Bence balata ve diskin arasına 300 lira sıkışmıştır.
Usta ya söyle çıkarsın onu :cigaraci:
usta cok tesekkur ederim, icime su serptiniz valla. yarin yikatiyim bakalim insallah hallolur.
Bizim Samsunun adami gibi degildir. Yayalar uzerine uzerine yuruyor tersi olmasi gerekirken. Boyle bi dayilanma filan :d
Dur dur.yanlış anladın ya...
Ben problemin,arabanın tekerleri(diskler) sıcakken,şayet arabaya su tutturmuşsanız,yani yıkatmışsanız, sorunun bundan kaynaklanma ihtimali olduğunu söylüyorum..
Şöyleki, disklrr sıcak iken, disklere su tutmak,disklerin eğrilmesine sebebiyet verir.Bu durumda diskler sürtmeye ve hafif gıcırtı sesleri çıkarmaya başlar..
Çözüm; Tamirci diskleri söker, tornacıya göndrrir,Orada diskler düzeltilir ve yerine takılır..
Ama yinede biraz bekleyin, biraz sürtmeden sonra, tekrar düzelebilir.
Mathilda, sen bakma arkadaşlara,keşke her problem bu kadar basit olsa.
Eğer diskler eğrilmişse, ustaya vereceğim 20-30 tl, tornacıya vereceğin 20 tl..
aynısı başıma geldi.hepsi bu kadar yahu...ne satması,ne atması.
Onu bunu boşver de,
bi tur versene
KA sürelim birasss :p
masrafima sponsor olursan yan koltuga oturabilirsin:hih: :p
Masraf sorun değil de, benim olduğum arabada direksiyona benden başkası oturamaz :cigaraci:
Yan koltuğa sen otur.
Camı aç, saçlarını savur .p