Fragmanımız çıktı .. Ifrit'in diyeti cinnia

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Filmde başrol oynayan birinin başına bir şeyler gel.iş diye okudum abi doğruluk payı nedir neler geldi?

Çekimleri yaptığımız bir ev vardı .. Uzun zamandır kullanılmamış bir ev .. Sonradan öğrendik ki kullananlar varmış aslında :) .. Ekipten iki arkadaşımız bilmeden ev sakinlerinin tepkilerini çekmişler .. Başlarına ufak tefek kazalar geldi sonra ama iyiler şükür ..

644723_536058589892503_4091854518273102547_n.jpg

Normalde bu tarz filmler pek ilgimi çekmez. Ama forumdan da olsa tanıdık biri senaryosunu yazmış. İzlemek gerekir. Tabi Şanlıurfa'da vizyona girerse :)

Başarılar diliyorum, ilgimi çeker, dikkatle izlerim.
Gişeniz bol olsun.

hayırlı olsun abi allah utandırmasın :)

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolasınız ..

Öncelikle Emektir Saygı Dumak gerekir,başarılar dilerim.

bu tarz filmler çok ilgimi çekmiştir,fakat önceki örnekler malesef efekt kısmında başarısız kalıyor.Amerikan sinemasıda kendi içinde Şeytan,Şeytan Çıkarma vs filmlerini çok yapıyor ve efektler sayesinde baya başarılı oluyor.aslında bizim inancımızda bu tip hikayelerin gerçek oluşu daha da izlenebilir yapıyor,bir yandan da bazısı çekinir bu tip filmlerden.

"Ya Gerçeğin Kendisi Sizi Korkutursa" repliği baya başarılı olmuş,müzikte inanılmaz iyi.

Başarılar dilerim.

Öncelikle Emektir Saygı Dumak gerekir,başarılar dilerim.

bu tarz filmler çok ilgimi çekmiştir,fakat önceki örnekler malesef efekt kısmında başarısız kalıyor.Amerikan sinemasıda kendi içinde Şeytan,Şeytan Çıkarma vs filmlerini çok yapıyor ve efektler sayesinde baya başarılı oluyor.aslında bizim inancımızda bu tip hikayelerin gerçek oluşu daha da izlenebilir yapıyor,bir yandan da bazısı çekinir bu tip filmlerden.

"Ya Gerçeğin Kendisi Sizi Korkutursa" repliği baya başarılı olmuş,müzikte inanılmaz iyi.

Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim ve kesinlikle sözlerinize katılıyorum .. Ben şunu iyi anladım .. Yazılan hikaye ile o hikayenin filme dökümü aşamasında maalesef büyük olumsuzluklar yaşanıyor .. Bundan kendi adıma düşen payı aldım ..

Geri