Fox TV Haber

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Sen yapma bari kitai 10 numara bir insan Türkiye sevdalısı
Benden sana tavsiye "Türkiye sevdalısı" olduğunu iddia edenlerden uzak dur. Bak memlekete görürsün. Memleket sevdalısı ülkenin kaynaklarını sömüren, satan, çalan,.... ve onları savunan ve onlardan nemalananlar olamaz. Çoğu çıkar ilişkileri etrafında buluşanlar. Git örneğin kapalı çarşıya ve tüm sarraf ve döviz bürolarının gururla astıkları vergi levhalarına bak ne demek istediğimi iyi anlarsın. Kesin sen bazılarından daha fazla vergi veriyorsundur ama onlar "Türkiye sevdalılığını" kimseye bırakmazlar.
Bu sadece iki örnek, daha beterleride var.

O asılı olanlar Kurumlar vergisi @melnur. Gelir vergisi hariçten ve her yılın Mart ayından itibaren yıllık kazanca orantılı ödenir.

@ismail89 'um hangi vergi olursa olsun, belki sistemi tam tanımadığımdan değişik vergi olarak söyledim ama gene de eksik vergi verdiklerini ört bas etmez.
Kurumlar vergisi, işletme faal olsun veya olmasın, her bir birimi için sabit olarak ödenir. İsim vergisi de denebilir.
Gelir vergisi tamamen yıllık kazancına orantılıdır ve yılın sonunda ne kadar kazancın olacağını ne sen, ne de Vergi Dairesi bilemezsiniz. Zarar da edilebilir ve zarar durumunda vergi iadesi olmaz.

Ben mesela bahşişleri bildirmyorum. (Aslında bildirmem gerekir) Zaten bir tek Almancılar bahşiş bırakıyor. Senden de ümitliyim. Saçların uzamış olabilir. Bir ayna'ya bak istersen.

Kurumlar vergisi, işletme faal olsun veya olmasın, her bir birimi için sabit olarak ödenir. İsim vergisi de denebilir.
Gelir vergisi tamamen yıllık kazancına orantılıdır ve yılın sonunda ne kadar kazancın olacağını ne sen, ne de Vergi Dairesi bilemezsiniz. Zarar da edilebilir ve zarar durumunda vergi iadesi olmaz.

Ben mesela bahşişleri bildirmyorum. (Aslında bildirmem gerekir) Zaten bir tek Almancılar bahşiş bırakıyor. Senden de ümitliyim. Saçların uzamış olabilir. Bir ayna'ya bak istersen.
Saç gerçekten uzadı. Pandemi beni biraz berbere gitmeme engel oluyor. Belki haftaya gideceğim ama malesef Ankara'da değil. Sana Tayyib ve Sülo gelsin daha iyi olur. Onlarda para bol.

Saç gerçekten uzadı. Pandemi beni biraz berbere gitmeme engel oluyor. Belki haftaya gideceğim ama malesef Ankara'da değil. Sana Tayyib ve Sülo gelsin daha iyi olur. Onlarda para bol.
Onlrın başında artık saç kalmadı ki.

Onlrın başında artık saç kalmadı ki.
Gene de gelsinler, birinin saçını sağa diğerinin sola tararsın. Önemli olan saçları değil sana verecekleri bahşiş. Versinler canım sana biraz yüklü bahşiş, o kadar savunuyorsun. Vallahi onları yaptıklarından dolayı en yakın akrabaları dahi senin kadar savunmaz. Bak bay damat ile araları felaket.

İyi kötü ekonomik sıkıntılar, çiftçiler, borçları haciz edilen traktörleri, yani Türkiye’de olan biteni gösteren kanal.

Kanal dediysem, çılgın proje olan katar İstanbul değil :D

Diğer haber kanallarında her şey güllük gülüstanlık. Zam yok, döviz efsane, aç kimse yok.

Tamam fox ta eleştiri yapılıyor haklı olduğu haksız olduğu yerlerde vardır elbet. Ancak fox gerçek Türkiye haberi yapıyor, bu şekilde haber yapmasının yani korkmadan arsaları, otelleri, holdingleri TR de olmadığı için.

Dün sabahki haber programında neden senede bir gün şarkısı çaldı hala anlamadım... Kafalarına göre şarkı atıyorlar sanatsal görüneceğiz diye, izleyen bilir. Fox izliyorum ben.

Siyasî olaylar kim doğru kim eğri herşey ortada boşverin keyfinize bakın yahu :)

Geri