Fox TV Haber

Konu sahibi son olarak 75 gün önce görüldü
Başka muhalif kanallar var halk TV krt TV gibi ama
Bu kadar izlenmiyor?

ABD menşeli bir kanal fox
Türk halkını bu kadar düşünüyor olabilir mi?
Suya sabuna dokunmadan yoluna devam edebilirdi.

Alaturka fabrika ayarlarına dönmedin değil mi?

Kime ait kime hizmet ediyor beni ilgilendirmiyor. Ülke gündemini eğrisiyle doğrusuyla bize yansıtıyor mu ben ona bakarım.

Alaturka fabrika ayarlarına dönmedin değil mi?

Kime ait kime hizmet ediyor beni ilgilendirmiyor. Ülke gündemini eğrisiyle doğrusuyla bize yansıtıyor mu ben ona bakarım.
Şimdi izliyordum, gerçekten mütüş muhalefet ediyorlar,
Halkın menfaatini gözeterek, etkili bir yayınları var
Bi an düşündüm işte, neden diye.

Allah göstermesin o ayarları,
Benim ayarım,
Evrense değerler, demokratik hukuk laik devlet anlayışı
Bireysel hak ve özgürlüklerimizin teminatı cumhuriyet kutsalımızdır.
Hepimiz Cumhuriyetin askerleriyiz
Sıkıntı yok

Yerli ve milli olmadığı için yalakalık yapmıyor da diyebiliriz. Diğer muhalif kanallarda zaten yerli ve milli değil, onlar içimizdeki "hainler".

Yandaş ve muhalif kanal seviyelerini düşününce tarafsız olmaya oldukça yakınlar. Yani bir haberle ilgili içeriğe bütün siyasi oluşumları katabiliyorlar. Bu iyi bir şey. Sunucuların görüşleri kurumu bağlamaz tabi, sunucuları da kaliteli. Haberlerde tek eksik yan, yurtiçi ağırlıklı yayın yapıyorlar. Küresel bir haber programı planlanmalı.
Fox'u CNN kadar kendimize benzetemedik. CNN Türk oldu yani, bazen A Haber'den farksız çalışıyorlar.

Yandaş ve muhalif kanal seviyelerini düşününce tarafsız olmaya oldukça yakınlar. Yani bir haberle ilgili içeriğe bütün siyasi oluşumları katabiliyorlar. Bu iyi bir şey. Sunucuların görüşleri kurumu bağlamaz tabi, sunucuları da kaliteli. Haberlerde tek eksik yan, yurtiçi ağırlıklı yayın yapıyorlar. Küresel bir haber programı planlanmalı.
Fox'u CNN kadar kendimize benzetemedik. CNN Türk oldu yani, bazen A Haber'den farksız çalışıyorlar.
CNN Türk ne yapsın biraz direksiyonu düzeltmek isteyen Haber Türk'ün başına gelenleri kendisi de yaşamak istemiyordur. Hem tüpçü Tayyibe göbekten bağlı, musluk kesilirse susuzluktan zıbarır tüpçü.

Dün pazarda 3 kilo Mandalina aldım, 10,- TL. Akşam FOX TV bana Mandalina'nın 6,- TL olduğunu inandırmaya çalıştı.

CHP deki tecavüz olaylarına hiç değinmediler günlerdir.

CHP nin orduya hakaret konusunu da Kılıçdaroğlu'nu sözleri ile bastırmaya çalıştılar.

Bu akşam da Amerikali bir ilaç şirketinin 2 Milyon liralık SMA ilacının reklamını yaptılar. (Her zamanki gibi)

FOX TV çaktırmadan yansız. Daha çok entelektuel kesimi manipule etmeye çalışıyor. Diğer yandaşlar doğrudan cahil muhalif kesime hitab ediyorlar.

@İnsomnia iyice saçmalamaya başladın. Beni etiketleyip durma, saçma yorumlarına beni bulaştırma..
Ayrıcaaaa !

yab_7894.jpg

Bu nasıl yönetici abi, kullanıcıya ahlaksız diyor ben şimdi buna ahlaksız sensin desem banlanirim @Sanem sizden bir açıklama bekliyorum

Ya bırak. Bunların işi gücü alttan alttan hakaret. Biraz daha saçmalasın onu da engelleyeceğim :D

Ayrıca yandaş hep başkası !

Hobbaaa
sirin-payzin-pkk-park-manset_6685.jpg
@Sanem den açıklama bekliyorum böyle bir şey olamaz olmamalı bu ilk değil sürekli benzer söylemleri oluyor

Ne bileyim bazen gereksiz çıkışlarda bulunuyorsun ve yanlış anlam verip yanlış itirazlarda bulunuyorsun. Dostum herkesi savunma, sağlığına dikkat et. Zaten başın bayağı zorda. Bir de gereksiz insanları yanlış yere savunup boşuna banlanıp morelini bozma.

Ne bileyim bazen gereksiz çıkışlarda bulunuyorsun ve yanlış anlam verip yanlış itirazlarda bulunuyorsun. Dostum herkesi savunma, sağlığına dikkat et. Zaten başın bayağı zorda. Bir de gereksiz insanları yanlış yere savunup boşuna banlanıp morelini bozma.
Sen yapma bari kitai 10 numara bir insan Türkiye sevdalısı

Geri