forumun konu açıcı timi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir sanatçının ölmesini bekleyip , alakalı ne kadar şarkı şiir varsa konusunu açarlar genelde

türkçe şarkı sözleri ve yabancı şarkı sözlerini istila eden timci
sabah sabah keyifli konular döneceği yerine bu işkenceyi yaşatmaya çalışandır

Aleynanın fanıyız beğeni sayımız artıyor.

Mesaj sayısından çok konu sayısı olur bunların. evet

şampiyon belli olmadan şampiyon kim, doğucak çocuk belli olmadan tc kimlikleri ne diye konu açan timdir. :cici:

Ben yorumcu mu konu açıcı timden miyim acaba?

Görüş yapılacak konular açılması güzel, haber, anket, makale tarzı..
Bilgilendirici paylaşımları da seviyorum.

Ancak bazen çok saçma konular açılıyor. Bu rahatsız edici oluyor.

Konu acip yaranamayan uyelerdir..

Gönlü güzel birkaç kardeşim forum azaları için bilgi dolu sağlam kaynaklı birçok konu açıyor, rep verelim, yorum yapalım, emek ediyorlar, ayıp etmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: X
Ben böyle sosyal medya platformları üzerinden yararlı konuların açılmasını çok önemsiyor ve destekliyorum en azından bu şekilde yazıları okuma lüksüne sahip insanların havadan sudan selam hoş geldin muhabbetinden başka bir kelam etmeyen platformlarda olan kişilerden çok daha faydalı işler yapacağına inanıyorum. Bilgi en mükemmel silahlanma yöntemidir doğru kaynaktan en ufak bir yazı bile bile odalarca Saçma sapan Bilgiden çok daha etkili ve değerlidir. Bu sebep ile bu platformda bilgilendirme yapan Tüm arkadaşların emeğine sağlık.

İsimler değişebiliyor ancak bu tür üyelerin var olduğu gerçeği hiçbir zaman değişmiyor. Sene 2020 oldu ve burç konuları ve şarkı sözlerinin başını çektiği konu açma furyası son hızla devam ediyor. Özellikle gece 11 ile 1 arası, yani tam foruma girip de bir şeyler okuyayım dediğim zaman diliminde çapraz ateşe tutuluyor gibi hissediyor ve korunacak bir sığınak arıyorum.En azından içeriği dolu konular açın bari...

Geri