forumun konu açıcı timi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
diyarbakır yöresi halk oyunlarından tutun da eski sevgilinin yeni sevgilisine gök taşı yağdırma dualarına kadar her türlü forum üyesine hitap etmeye çalışan ekip.

Genel baskani Asena,baskan yardimcisiyda Kuralsiz olan tim.

Birileri bir sey yapmazsa forum olmaz.Olmasi gerekeni yapan kisilerdir.

Bim ve A101 aktüelleri paylaşılmıyor, o yüzden eksik buluyorum ben :T:

ileri geri konuşmak istemiyom ileride bunlar admin falan olur sonra uğraştırırlar

değerlendirecek zamanı çok olan kişilerdir sanırım

Belki başka eğlencesi yoktur, belki bizim bilemeyeceğimiz sorunlarını ancak bu yolla hafifletiyordur diye düşünmeye çalıştığım kişiler.. Ya da ciddi ciddi zevk alıyorlar..:T:

O beğenmediğiniz konular olmasa nelere yorum yapacaksınız :) Abartılmadığı sürece hepsi gerekli bence.

boş zamanlarını post kasarak geçiren anasayfanın içine edenlerdir.

Merak ettiğim şey şu ki, acaba açtıkları konuları okuyarak mı paylaşıyorlar yoksa sıralı bir şekilde içeriğine bile bakmadan stres atmak amaçlı mı paylaşıyorlar? Yada başka birşey...
Zira binlerce konu açan kişiler var. Bunların açtıkları konuları okuduğunu düşünürsek, reel hayatta her biri birer ayaklı kütüphane modunda olmalılar. Fakat forumdaki konu açıcı timden pek fazla yorum da görmedim. Lütfen yorumlarınızı bizlerden esirgemeyin...

pek fazla işi gücü olmayan insanların hayatını pc basında gecirdikleri vakitte kopyala yapıstır yapmaları
muhtemelen yönetici falan olurlar ilerde :D

Geri