Geçmiş olsun reis. Elazığspor sensiz kaldı.İçerdeydim. Yeni çıktım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun reis. Elazığspor sensiz kaldı.İçerdeydim. Yeni çıktım
Elazığspor’un durumu iyi kral ya. Rahat bi 15 senesini kurtardık. 3-5 seneye süperligdeyiz zatenGeçmiş olsun reis. Elazığspor sensiz kaldı.
Hiç değişmemişsin .kurt kimin gözdesi ya?ldfj gözde üyeler konusunda ne işi varhahahha
gelen gideni aratır derler ya.... resmen öyle oldu.djkfhd hoş geldin.Hiç değişmemişsin .
Bana olan özlem ve sevgin gözlerimi yaşarttı yine![]()
Teşekkürler hoş buldukgelen gideni aratır derler ya.... resmen öyle oldu.djkfhd hoş geldin.
Dünyanın en saçma olayı o konu, iki sendir bir kere bile yazmadım.Forumun en eski üyeleri olarak hâlâ üsteki üyeyi yorumluyoruz….
İyi işte beni yorumla sende kjkjknDünyanın en saçma olayı o konu, iki sendir bir kere bile yazmadım.
Aynı kafede yanyana oturanlar birbirini yorumluyor forumda ahah
15 senedir aynı insanlar birbirini yorumluyor.
Çokkkk çokkkk amin demeden geçemicem.benim tanıdığın ennnnnnnn gözde üye @Noah beycim amerikada yaşıyor..........foruma bir gün döner ümidim tüketmeden hadi gel gari demekten bıktım. kimbilir belkim bir gün amin inşallah rabbil alemin![]()
İki sene önce konuya yazdığında konuya bir ay kimse yazmamıştı çünkü canım......Dünyanın en saçma olayı o konu, iki sendir bir kere bile yazmadım.
Aynı kafede yanyana oturanlar birbirini yorumluyor forumda ahah
15 senedir aynı insanlar birbirini yorumluyor.
Hiç sorma ya, aslında bu iyi bir şey.. beni nadir kişiler tanıyor.. öyle herkes yorum yapamazİki sene önce konuya yazdığında konuya bir ay kimse yazmamıştı çünkü canım......