Forumun eski gözde üyeleri şimdi ne yapıyor?

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
Ben evdeyim canlar temizlik yapıyorum haberdar olduğunuz üyeleri yazın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vav bi' yerlerde lahmacun yiyordur, özletti :lls:

EkSen inzivaya çekildi .. Etrafında ki sığırları birer birer kaybedince hayata küstü ..

Akape hükümeti hayvancılığa destek vermiyor

Pieta çocuk yaptı mı acaba.

Endofme nerede
Kırmızı nerede

Beş sene geçmişimle ben de yazayım: Sektörün abisi olma yolunda-biraz yavaş olsa da- kendimce ilerliyorum. Preşeva ustama saygılar.

Gidip basacaksın orayı çok eğlenceli olurdu

Beni soracak olursanız; aynıyım.

Mesajları okuyup foruma giriş yapmayan eski gözde üyeler... iyi sabrediyorsunuz olmuşsunuz

Eskiyim ama gizde degilim.

Bu sene cok calismam gerek.

Ticaretle ugrasmaktan vakit kalmiyor.

Gercekten vakit kalmamasi neymis anliyorum.

ift, forumdan aldığı telefon numaralarıyla bilinmeyen numaralar servisi kurmuş. :cici:

Castiel, TATLI, Tılsım, Asr, Lethe, Gamer, Fener1907, Mephistopheles, Gazel, Soğuk Kahve, Kırmızı, Pitre, endofme, Pitho, Anu, Mueddeb, Classiic ,İft, Ophelia, malumatfuruş, feveran, climax, Gülse, Dogu, Mastor, Kara Dut, Medusa, Gazel, Bahar, Dogu, Alpacino, Ahmosis, Hidrojen, Nefertiti, Elif, Kuzey, Plesk, Kaiken, Lilith, Zeynep, pieta, Maria Puder, Hamra, Alaz, Sonya, Başak, DenizZ, DnZ, Mastor, No Pasaran, aamir, LaL, Mavi, Gülse,Onurcan , Ceku, Z3yn3p, Restful, Elia, Pitre, Eksen, Aprendiz, Pain, Surly, Reaksiyon, She,Kitkat, Ukala Sözler, Oggy, lanemoje, Sonsuz, Kondansatör, Sukut, Blue, endofme, Pitho, Ukala Sözler, Perii, Akay, Nazlı, adalet_siz, Hüma, Heavenly, Neyzen, Zen, Kül, Helen, Lethe,Onurcan, makres, Ceku

Aklıma gelen tüm eski üyeleri yazdım..

Bazıları hala burada..

Bazıları ise forumu çoktan unuttu bile..

Vay be 5 yılda kimler geldi kimler geçti..

Geri