Forumun eski gözde üyeleri şimdi ne yapıyor?

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
tumblr_otcz3yqu9x1vw55zro1_500.png
Kim bilir belki de çılgınlar gibi mutludurlar... Belki yine gelirler.​

Canis vardı noldu o cocuk... kızlar bir rahat bırakmadı tabi..
başka nerelerde acep...fake olarakta dönmedi...
manevrası nickli bir hatun vardı.. neyin manevrasıydı o ya...

Başlığı üzerime alındım. Arada girip bakacağım ben yokken neler yaptığımı tahmin edebilen çıkmış mı diye...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@aSena gelsin ya. Özledim. <3
Bir de endofme vardı. Birden kayboldu...

@Hesna şimdi face de X de ınstıgram gıbı sosyal medya sitelerinde kendini övüyor.
Colomso baska bir platform üzerinde göbek diyeti nasıl yapılır diye genc kızlara öncülük ediyor.
Adem domain ticareti yapıor.
@Sanem kendi düzeninde devam ediyor
@X herseyı bıraktı kendi kabuguna cekildi eskıden sahıbı oldugu bir platform üzerinde onlıne ama aktıf değil
@Neo dan haberi olan varsa lütfen selamlarımı iletin onunla irtibat kuramıyorum.
@Lanet oda eskı yoneticisi oldugu platfomda arada aktıf oluyor. Arada sağolsun DM uzerınden hatırımızı sorar
@Rose herseye veda etti evlendi
@Abaris ıkıncı cocgunu doğurdu mutlu sekılde devam edıyor . Sağolsun arada yazar hatır sorar

@eviL aksaray da cafe işletiyor.

@thelord cocuklarını buttu masallah uzak ama bir o kadar yakın.
@Hira bir baska platfom uzerınde genel sorumlu ıdı suan kendı kafasına gore takılıyor.
Deep kendıne aıt bir baska platform uzerınde calişiyor.

Kısaca siz sorun ben cevaplayım.,
Emre ve Jose Clievert ı merak eden varmı :D

Süreyya Berlin başkonsolosluğu görevine atandı merak edenler için. Hâlâ bekâr..

Psinoza iltica etti benim Kürt kardeşim, Bolivya da bulunuyor, ünlü futbol kulübü Strongest takımında malzemeci olarak çalışıyor, soranlara selamı var.

PapatyA son seçimlerde mahalle muhtarlığına adaylığını koymuştu ve kazandı, bu ara kömür ve erzak yardımları dolayısıyla bayağı yoğun günler geçiriyor.

Kocalarına yemek yapıyor olabilirler/karılarına sürpriz yapıyor olabilirler şu anda.

Anna Karenina: yan gelmiş yatıyor her zamanki gibi. Ben hayatımda bu kadar uyuyan insan görmedim:d

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri