Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani bana mı laf sokuyorsun? konunun olduğu hafta sessiz kaldım diye... teşekkürler juju.... 2023'ün ilk darbesi...ben diyenler, konuşanlar hikayedir. gerçek libido sessizlerdedir. saman altından şey yürütüyorlar.. su.
engelleyecek misin beni heryerden..yani bana mı laf sokuyorsun? konunun olduğu hafta sessiz kaldım diye... teşekkürler juju.... 2023'ün ilk darbesi...
saman altından yürütülen suları açıklamayacaksan barışabiliriz... hani kvkk...engelleyecek misin beni heryerden..
yanlışlıkla birbirimize yükseldik... kullanmayınca insan tabii şaşırıyor nerede yükseleceğini....Libido yüzünden mi ?
bizim yürüttüğümüz su anca aha bha, efendim göz altı morluklarına iyi gelen sular olabilir. AMA GERÇEK SU SAHİPLERİNİ AÇIKLAMAMAM İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK.saman altından yürütülen suları açıklamayacaksan barışabiliriz... hani kvkk...
ya bişi yazcamda parlarsın diye yazamıom daadsfasdfHadi artık şu samanlıkta neler oluyor açıklayın şaşırmaktan helak oldum Sjssjsj
saçmalama kim sana libido killer demişse halt etmiş ne haddineBune be bingildak gibi. Tam yeter zaten adimiz libido killerede cikti.