ne
Elmas Üye
Söyle bakalım parlamam heralde sakinim şuan.dya bişi yazcamda parlarsın diye yazamıom daadsfasdf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Söyle bakalım parlamam heralde sakinim şuan.dya bişi yazcamda parlarsın diye yazamıom daadsfasdf
söylemem ^^Söyle bakalım parlamam heralde sakinim şuan.d
Söz veriyorum parlamayacağım Sjsjsjssöylemem ^^
söylemicem işte zaaaa merak ett zuhahahaSöz veriyorum parlamayacağım Sjsjsjs
Kötüsün :dsöylemicem işte zaaaa merak ett zuhahaha
Ne anladııığnnnn sjsxd
his diyelim iki tarafında gönlü olsun hahshdNe anladııığnnnn sjsxd
Hayır hiç değilim ben kabul etmiyorum Sjssjserce libido killer mi yani onumu demek istedin
Sen nasıl yapıyorsun makinen mi varInsanlar hissederek libido tespiti yapıyor.
Aşmışlar
Sen nasıl yapıyorsun makinen mi var
Aslında sen şunu kaçırıyorsun kelimeler değil sözler değil insan enerjisinden herşeye ulaşabilirsin. Bizde de radar yok zaten. Fakat enerji dediğimiz şey bazen ortaya adı konularak çıkar ve buna çekici diyebiliriz libido diyebiliriz hı ?Yapmıyorum ki
Aslında sen şunu kaçırıyorsun kelimeler değil sözler değil insan enerjisinden herşeye ulaşabilirsin. Bizde de radar yok zaten. Fakat enerji dediğimiz şey bazen ortaya adı konularak çıkar ve buna çekici diyebiliriz libido diyebiliriz hı ?
Hala sözlere ve cümlelere takılıyorsun.Yani reel için neyse de buradan zor en azından libido gibi bir şey için. Reelde bile hangi erkeği konuştursan hepsi birer Johnny Sins hangi kadına sorsan Hürrem fakat iş pratiğe dönüşünce komedi-dram tablolar çıkabiliyor-muş. Bu kadar özel konuları deneyimlemeden bilemezsin.
Hala sözlere ve cümlelere takılıyorsun.
Ne dedik ? İnsan enerjisi dedik ben bunda iyi olduğumu düşünüyorum sen zayıfsan bu seninle alakalı.
Hala sanal diyorsun az önce reelde bir adamı konuştur bilmem ne demedin mi ?Özellikle sanalda kelimelerden başka alternatifin yok ki.
Sanal roller şelalesi
Ister dünyanın en eziği gibi davranırım ister en alfası. Paylaştıklarim dışında hicbir mimigimi görmeden neyi hissedebilirsin?