Oggy
Platin Üye
samael, bunu yanlış anlama ama bazen bana coolumsuyu hatırlatıyosun....... bi fiziğini mi görsek....... 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ulan su kari benim olsun ya da su adam benim olsun 40 milyar borcum olsun Volume.1Gittikçe kendini daha küçük görmeye neden olacak düşünce tarzı. Oysa büyü bozulduğu anda, yani ona ulaştığında, kısacası bir bok olmadığını anladığın anda arkanda boşa harcanmış bir zaman dilimi göreceksin. Kaldı ki forum ortamında Frida Kahlo gibi yazmaya çalışan çoğu kişinin ekstrem bir yanını bugüne kadar göremedim. Bu söylemimi kaybolan yıllarımın bir manifestosu olarak görebilirsin. Velhasıl kelam nihayetinde hiçbiri bir pizza değil.
Coolumsu vardı huri, sen kaçırdın mı onu.):Yakışıklı diyoruz, hala güzel müzel diyor. Yakışıklı varsa bildirsin.
Başka forumlarda boy gösteriyor huri bizleri sildiEvet Alaz varmış, merak ediyorum kendisini, naptı foruma mı küstü?