Forumun en güzel kızıyla samimi olamamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
samael, bunu yanlış anlama ama bazen bana coolumsuyu hatırlatıyosun....... bi fiziğini mi görsek....... :emoji_thinking:

Gittikçe kendini daha küçük görmeye neden olacak düşünce tarzı. Oysa büyü bozulduğu anda, yani ona ulaştığında, kısacası bir bok olmadığını anladığın anda arkanda boşa harcanmış bir zaman dilimi göreceksin. Kaldı ki forum ortamında Frida Kahlo gibi yazmaya çalışan çoğu kişinin ekstrem bir yanını bugüne kadar göremedim. Bu söylemimi kaybolan yıllarımın bir manifestosu olarak görebilirsin. Velhasıl kelam nihayetinde hiçbiri bir pizza değil.
ulan su kari benim olsun ya da su adam benim olsun 40 milyar borcum olsun Volume.1

Hababam sinifindan ahmet olsa muhtemelen soyle soylerdi;

evet sana sana sana hepinize be... Vizyonsuz adamlar. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bu konu ha nedir. Insan pazarimi bu.. onlar sevgi istiyor, ilgi istiyor, vefa istiyor yuva kurmak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, Yakisikli adam guzel kiz istiyorsunuz. hiç bir zaman kendisine bakmayan ama kusursuzlugu isteyen sizler... utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

Hayattaki tek derdinin bu olmasını dilediğim kişidir.

Forumun en güzel kızının canı cehenneme.

forumda güzel kız çok ama samimi olabilecek kapasitede erkek yok... böyle konularda post kasın siz.....
ortalık karışsın hadi :(
@juju heves ediyordu.

Forumun güzel kızı benim gibi birine selam mı verir deyip samimi bile olmuyorum.

Geri