Forumun en güzel kızıyla samimi olamamak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Relax gençler, kimse üzerine alınmasın ben herkese güzelsin demem zor beğenirim
bu kişi dikkatimi çekmeyi başardı ve hoşuma gitti ne yalan solim hoş hatun belki 1'gűn samimi sevecen ikili olursak haykırabilirim duygularimi kendisine hehehehe. sad

Gittikçe kendini daha küçük görmeye neden olacak düşünce tarzı. Oysa büyü bozulduğu anda, yani ona ulaştığında, kısacası bir bok olmadığını anladığın anda arkanda boşa harcanmış bir zaman dilimi göreceksin. Kaldı ki forum ortamında Frida Kahlo gibi yazmaya çalışan çoğu kişinin ekstrem bir yanını bugüne kadar göremedim. Bu söylemimi kaybolan yıllarımın bir manifestosu olarak görebilirsin. Velhasıl kelam nihayetinde hiçbiri bir pizza değil.

Frida kahlo dan sonraki yazilarin baya bi rencide edici sewdim .p

hurinin göster göster göster ısrarı beni biraz korkuttu ben çıkıyorum ne olur ne olmaz

Gittikçe kendini daha küçük görmeye neden olacak düşünce tarzı. Oysa büyü bozulduğu anda, yani ona ulaştığında, kısacası bir bok olmadığını anladığın anda arkanda boşa harcanmış bir zaman dilimi göreceksin. Kaldı ki forum ortamında Frida Kahlo gibi yazmaya çalışan çoğu kişinin ekstrem bir yanını bugüne kadar göremedim. Bu söylemimi kaybolan yıllarımın bir manifestosu olarak görebilirsin. Velhasıl kelam nihayetinde hiçbiri bir pizza değil.

Evliligin güzel yanlari.

Geri