Anna Karenina
Elmas Üye
aeg'i beğeniyorum sivil polis havası var onda.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alışveriş sepetinde tenis eteği olursa seviniriz, bir bakalım.Yine gaza geldim, yarın alışveriş yapayım o zaman aghshdjd
hayal gücümüze mi bırakcaksın?İlla foto mu atalım yani ;d
Yine gaza geldim, yarın alışveriş yapayım o zaman aghshdjd
Onu kıza yazacaktın kılaus kalbi temiz olsun falan filanya SACMaLaMa bE .. Güvenilir olsun saDAKatLi OLsuN YeteR:
biraZda KomİK oLsuN PAraNın TİpiN GiyİmiN Pek ÖneMi Yokq @Yabani
kızların yazdıgı şey genelde bu olur ya.Onu kıza yazacaktın kılaus kalbi temiz olsun falan filan
Boşver ölümlüleri ölümsüz birini bulursan beraber sevelim kafa yorma ergenlere.kızların yazdıgı şey genelde bu olur ya.
hayatları yalan anasını satıyım asdjfajfqwe
kıskandın yani aeg iKız üyeler giyim görmemiş daha.benim iş için kullandığım elbise seviyenin çok üstünde.anlasalardı zaten burada olmazlardı..
İsim vermedim hilo giyimden anlamıyorsunuz onu izah ettimkıskandın yani aeg i
yani yabani..en pahalı takımını da giysen yine serkan’ı yazıcaz..zevksizsin bi kereİsim vermedim hilo giyimden anlamıyorsunuz onu izah ettim
Bu durumda kendinizi anlattınız.maksat giyim değil sarkanmış D:yani yabani..en pahalı takımını da giysen yine serkan’ı yazıcaz..zevksizsin bi kere
Neden kıskandın ki bu kadar ?Bu durumda kendinizi anlattınız.maksat giyim değil sarkanmış D: