kült ablası
Altın Üye
nazar etme yabani çalış senin de olur….Bu durumda kendinizi anlattınız.maksat giyim değil sarkanmış D:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nazar etme yabani çalış senin de olur….Bu durumda kendinizi anlattınız.maksat giyim değil sarkanmış D:
o biraz egoya kaçmıyor mu ya? Güzel tarzı olan insanlara dönüp bakarım yani ://Boşuna uğraşmayın benle.bu yaşıma kadar tenezzül edipte bir güzele dahi dönüp bakmadım öyle şeyleri çoktan aştım Kıjlar kıskanmak gibi şeyler üçüncü dünya insanları için
Her ne tür sıfat veriliyor buna bilmem ama ben böyleyim.maddelere hayranlık duymam hele ölümlülere hiç ..o biraz egoya kaçmıyor mu ya? Güzel tarzı olan insanlara dönüp bakarım yani ://
Hoş geldin aramıza
Erkek adamın ayağı güzel olmaz tatlımsı olurYABANİ SON KOZUNU OYNA VE AYAKLARINI AT, HEPSİ ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞILSIN.. BEN DAHİL.
Abi yeni yemek yedim lütfenErkek adamın ayağı güzel olmaz tatlımsı olur
Ablacığım miden niye bu kadar hassasAbi yeni yemek yedim lütfen![]()
Konuyu kapatalım mı atacaksın diye çok korkuyorum hjdjdjdkdAblacığım miden niye bu kadar hassas
Alt tarafı ayak yani ama naif bir yapın varmış..Konuyu kapatalım mı atacaksın diye çok korkuyorum hjdjdjdkd
Abi olur öyle kazalar boşver ama bir daha atma tmm mı? Tşk.. iyi akşamlarAlt tarafı ayak yani ama naif bir yapın varmış..
Bir kazaydı oldu paylaştım insan diz kapağından sonra sevilir unutma.
Olur dert etme ablası.sen kimdin ismini değiştirmişsinAbi olur öyle kazalar boşver ama bir daha atma tmm mı? Tşk.. iyi akşamlar