Forumun en Egolu kız üyeleri..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Thalsaa ve ego mu ? Şaşirdım .s
Eger thalassa egosuna sahit olmak istiyorsaniz ona game of thrones kotuleyin.

Bir zamanlar engelli degildim ben onda mesela , simdilerde engellemistir kesin..

Hatta baya baya makara yapardik falan.
Iyi anlasirdik. Taa ki o karanlik gune kadar.. Tanrilari kizdiracagim gune kadar hahsbhs

O da karadenizli mesela..

Beni engellemisse "game of thrones'a bk gibi dizi akasya duragi bile daha iyi" dedigim icin engellemistir ajsjshhdh

Abi kiz allah gibi tapiyordu diziye ya

O lafi ettikten sonra bi anama sovmedigi kalmisti.

Hele profilime fck you meme'leri atmalari falan...
Lan dedim bu kiz efsane lan jsjhdhd

O gunden sonra bir daha asla konusmadi kufur de etmedi. Muhtemelen engellemistir yada engellemeye bile tenezzul etmeyecek kadar igreniyordur benden ahshhshd

Size poncik gelebilir cunku bam teline henuz denk gelmemissiniz.

Ben karadenizli oldugunu ogrendikten sonra garipsemedim bir karadenizli olarak jsjsbbd

Cani sagolsun

Ama bu bir sayko oldugu gercegini degistirmiyor kajshhd

Eger thalassa egosuna sahit olmak istiyorsaniz ona game of thrones kotuleyin.

Bir zamanlar engelli degildim ben onda mesela , simdilerde engellemistir kesin..

Hatta baya baya makara yapardik falan.
Iyi anlasirdik. Taa ki o karanlik gune kadar.. Tanrilari kizdiracagim gune kadar hahsbhs

O da karadenizli mesela..

Beni engellemisse "game of thrones'a bk gibi dizi akasya duragi bile daha iyi" dedigim icin engellemistir ajsjshhdh

Abi kiz allah gibi tapiyordu diziye ya

O lafi ettikten sonra bi anama sovmedigi kalmisti.

Hele profilime fck you meme'leri atmalari falan...
Lan dedim bu kiz efsane lan jsjhdhd

O gunden sonra bir daha asla konusmadi kufur de etmedi. Muhtemelen engellemistir yada engellemeye bile tenezzul etmeyecek kadar igreniyordur benden ahshhshd

Size poncik gelebilir cunku bam teline henuz denk gelmemissiniz.

Ben karadenizli oldugunu ogrendikten sonra garipsemedim bir karadenizli olarak jsjsbbd

Cani sagolsun

Ama bu bir sayko oldugu gercegini degistirmiyor kajshhd
Ya arkadaşım burada bam teline basılinca neler oluyor defalarca cok guzel sahit oldum ben, hala da oluyorum .Tartisiriz anlasamayiz mesafe koyariz hepsi başim üstü .

Ama ego başka bir sey ya sanki .

Scarlet O’hara diyorum bende..Sonradan egosuna yenik düştü ama hala bayrak onda..

Ya arkadaşım burada bam teline basılinca neler oluyor defalarca cok guzel sahit oldum ben, hala da oluyorum .Tartisiriz anlasamayiz mesafe koyariz hepsi başim üstü .

Ama ego başka bir sey ya sanki .
Yanlis iste , hakeza ego kotu bir sey degil zaten anlam olarak oncelikle burada yanlisa dusuyoruz zaten.
Simdi onun ayrimini anlatmam cok uzun ve gereksiz olacak.
Ego (id) ilkel benlik insanın kendine özgü ruhsal ve bedensel bütünlügünün, ve bunun zihinsel algılanışının genel ve soyut adıdır.

Yanlis iste , hakeza ego kotu bir sey degil zaten anlam olarak oncelikle burada yanlisa dusuyoruz zaten.
Simdi onun ayrimini anlatmam cok uzun ve gereksiz olacak.
Ego (id) ilkel benlik insanın kendine özgü ruhsal ve bedensel bütünlügünün, ve bunun zihinsel algılanışının genel ve soyut adıdır.
Hepimizin egosu var ölcütleri durumlara gore ortaya cikio veya degisio bence .
Bu konudaki bahsedilen egonun ne amacla gectigini ve isimlerin neden verildigini hepimizde biliyoruz bence .Yorumlara dikkat et mesela .
Bu arada yukarıda yazmayi unuttum egolu egosuz hepimizin canı sagolsun ,p

Hepimizin egosu var ölcütleri durumlara gore ortaya cikio veya degisio bence .
Bu konudaki bahsedilen egonun ne amacla gectigini ve isimlerin neden verildigini hepimizde biliyoruz bence .Yorumlara dikkat et mesela .
Bu arada yukarıda yazmayi unuttum egolu egosuz hepimizin canı sagolsun ,p
Ya konuyu acanin belasn zkim zaten hangi actigi konuda humor var.
Forumun en kendini begenmis kizi diye acacagina egolu diye acmis. Mesela bak yabanide benim ezeli dusmanimdir.
Ve bu onun oz gotelekligi ile alakali
(AssId) diyorum ben ona.

Ohh sen çok geride kalmışsın whatsap özel mesajları forumda dolanıyordu sevgilisi başkaydı onun.. .d
Yok lan daha eski daha eski forumsal evvelinde baska forumda siz yoktunuz o zaman
Forumsalcilar forumsaldan evvel baska forumdayken.

Forumsalın daha bu alan adına geçmeden önceki Bahaneforum olarak kullanıldığı dönemde RoSe diye birbayan üye vardı.( @Exodus hatırlar belki o kişiyi ) Şuan mevcut üyemiz @Rose değil. Bu kişide bir ego bir kibirvardı sanki Asya -Avrupa yakasını kendi çizgileri çizmiş İsrail-Hamas savaşına son vermiş. Sonradan öğrendim giresun fındığı kadar boyu varmış !

Ya konuyu acanin belasn zkim zaten hangi actigi konuda humor var.
Forumun en kendini begenmis kizi diye acacagina egolu diye acmis. Mesela bak yabanide benim ezeli dusmanimdir.
Ve bu onun oz gotelekligi ile alakali
(AssId) diyorum ben ona.

Yok lan daha eski daha eski forumsal evvelinde baska forumda siz yoktunuz o zaman
Forumsalcilar forumsaldan evvel baska forumdayken.
He tamam doğru hatırladım oradan tanışıktı jesse ile buradaki başka..

Geri