Mihri
Gümüş Üye
20’yi getir seni işçi yapayım bu fırsat kaçmaz..
Sen beni fuhuşturursun, yemezler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20’yi getir seni işçi yapayım bu fırsat kaçmaz..
O ne ayıp laf öyle? Ben napmam nöyle neyler!Sen beni fuhuşturursun, yemezler.
Yok ama gideceksen gidebiliriz. Tek sarmıyorSen ingilizce kursuna gidiyor musun hala lan?
Ya tha en mütevazı kızlardan. Ne egosunu gördünüz ya jdjdjj
Daha nelere hakimim bir bilsen… fjklsjkVışş. Şu forumda entelijansiya beklentisi içinde olup entelektüel kelimesi iki le ile mi yoksa üç le ile mi yazılırı falan tartışırlar.
Böylesi bi' ortamda sen bi' de mütevezı sözcüğünün doğru yazımına hâkimsin.
Daha nelere hakimim bir bilsen… fjklsjk
bu yorumu anlamadigim icin mesaj aradim nerden cikti bu diye :' engelledigim kisiler yazmis ve gulmus sadece. ok, no prob :dYa tha en mütevazı kızlardan. Ne egosunu gördünüz ya jdjdjj
Genç bir kadından söz ediyorsun sanırım.Sadece 1 tane vardi o da cocugu olunca kendine geldi normal insan'a donustu.
Ayni kisiden bahsediyoruzGenç bir kadından söz ediyorsun sanırım.
su mesajla yorumları tasdiklemis oldun.d yıl 2025 hala forumdan adam mı engelliyorsunuz ayrıca ya ahahahahbu yorumu anlamadigim icin mesaj aradim nerden cikti bu diye :' engelledigim kisiler yazmis ve gulmus sadece. ok, no prob :d
Aşk olsun sen beni hiç engellemenin mi yanisu mesajla yorumları tasdiklemis oldun.d yıl 2025 hala forumdan adam mı engelliyorsunuz ayrıca ya ahahahah