Forumun efsanevi ikilileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Evet o. Ben de onun 4 teröristinden biriydim.
He jesse djfjjs 4 kişi biliyorum DÖRT deseydi direkt o akla gelirdi. ben diğer abiden bahsediyor sandım, climax ile çok atışıyorlardı çünkü. Yanlış hatırlamıyorsam tabii :d sparrow da aynı kişi jesse.
''4 kişi biliyorum 4! 4! 4!'' sözü yakın döneme ait.
''ama kılıçdaroğlu ssk..'' sözü de vardı. jesse'nin ilk hallerini hatırlayanlar bilir. yerli yersiz her konuya bunu yazıyordu.

Habire didişenler,burada da mevcutlar zaten.

Gecmisten ornek versem 10 kisiye cevap vermem gereken sevgi kelebeği ve akıl abidelikleri.
Neyse.
Soyle aramin bozulduğu,bi zamanlar ikili arkadaşlarımı bir düşündüm de, ... hmm mesela Pınar. Kadin min. IQ 150 bence.
Sonradan konustuk bir kac kez, koptuk yine iyidir umarim.
Bi tane daha vardı erkek fakat adını vermeyeyim cunki muhtemelen multi burda, o da min. IQ Bilmem kactir. Sen de iyi ol.
Ayse kimi kast ettiğimi anlasa katiyen inanmaz ona iyi ol dedigime.

''4 kişi biliyorum 4! 4! 4!'' sözü yakın döneme ait.
''ama kılıçdaroğlu ssk..'' sözü de vardı. jesse'nin ilk hallerini hatırlayanlar bilir. yerli yersiz her konuya bunu yazıyordu. sözün haksızlık ettiğimi düşünüyorum.

Aklima geldikce sözün sahibine zamaninda yersiz yuklendigimi düşünüyorum. Söylediklerinin leşliği için değil elbette;susup gecmek varken bananeyse anlaminda. 7-8 kez banlayip geçmek neyime yetmediyse .
Hem forum hem toplum bazinda söylüyorum bunu.
Hayat beni olgunlastirdi.
Cikarlarima hitap etmeyeni,karsi tarafa sarip desarj olasim yoksa savunmuyorum daha.
Ha bir de sevdigim bi kac seyi.
Yanlis anlama; dünyada bi oyun var, kurallarını çözmeye çalışıyorum. Yaşıyoruz, görüyoruz, okuyoruz bi şeyler.

Oneririm.

Şöyle bir düşündüm de ne ikililer üçlüler kimler gelmiş kimler geçmiş , yazsan film çıkar

Yağlayıp ballamak ne demek ki. Kıskanç zaarr. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur haha. Göze battık iyi mii

Geri