Forumun düşüşü

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben araliktan itibaren kafa olarak cok saglam olmadigim icin foruma da pek girmiyordum. Son felaket tuzu biberi oldu. Siz de sanki hicbir seyin kiymeti yok gibi hissetmiyor musunuz? Simdi hateme cemkirsem diyorum iki egleniriz, sonra vazgeciyorum. Hadi iki laf soksak birbirimize yav olum var bosver diyorum. Kitlendik kaldik..

Eee o sçanlar napıyormuş? Afet bölgesinde arama kurtarma mı yapıyormuş?
Yok be. Evde oturup kendini teselli ediyo bizim evin temeli sağlam diye. Bi de annesinden haber almış telefonla. O da iyiymiş çok şükür.

İnsanların bir kısmı kıyameti yaşadı.. bizlerde kıyameti izledik. bunun bıraktığı etki ne kadar sürer bilmiyorum. gözümüzün gördüklerini bir yana bırakıp buraya keyif almak için girmiyor coğu üye. zaten iyi gibi görünselerde iç dünyaları yıkıldı.. kimsenin iyi olduğunu düşünmüyorum.. her şeyimize yansıdı. buranın yükselişi, düşüşü pekte önemli değil...

İnsanların bir kısmı kıyameti yaşadı.. bizlerde kıyameti izledik. bunun bıraktığı etki ne kadar sürer bilmiyorum. gözümüzün gördüklerini bir yana bırakıp buraya keyif almak için girmiyor coğu üye. zaten iyi gibi görünselerde iç dünyaları yıkıldı.. kimsenin iyi olduğunu düşünmüyorum.. her şeyimize yansıdı. buranın yükselişi, düşüşü pekte önemli değil...
Hepimiz öyleyiz,bu konuyu genel olarak açtım depremden öncesi de böyleydi..

bir hilti ile dimdik hale gelir yine

Haklisin yabo. Ama deprem felaketide tuzu biberi oldu. Yasta herkes kendince. Illaki hayat devam ediyor vs ama daha surer etkisinden cikmak. Bence bu uzucu olaydan oncede 45gunde bir anca acilan yavas system forum degisikkigi vs onunda etkisi var

Geri