Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Artık eskisi gibi tadı yok buraların..herkes kibirli tahammülsüz,sonunu hiç iyi göremiyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaşlanıyoruz oggy dünyadaki bütün konularıda açtım kibirli üyelerin entrikalarıyla kaldık sonundayabani ne istiyorsun anlat..... hayalindeki forum nasıl bir şey...... ne yaparsak kurabiliriz o forumu......
Sosyal medyanın etkisi çok,deprem ile ilgili paylaşılan videolar hızla yayılıyor.eğer sosyal mecralar olmasaydı dünyadan hiç bir destek yardım gelmezdi..artık ölümler sıradanlaştı şu an sokaklar cesetle dolmuş orada hayatta kalanlarında duyguları öldü.bizler ise vicdan azabı ile günlük zevklerimizin arasında kaldık..Kimsenin normal yaşantısında da tadı tuzu yok ki…
climax hocam gerçekten mi? Yaboş da geçen şarkı dinliyorlar diye linçlemişti.
ilk gün ben gerçekten uyumaya çalışırken suç işlemişim gibi hissediyordum. İçimden Allahım affet diyerek uyudum ne yalan söyleyeyim… Daha önce de depremler oldu ama bu kadar içselleştirmemiştim. Depremin yaydığı genel atmosferden kaynaklı insanlar stresli bir ruh halinde.
Öfkeyle çözülecek bu iş galiba ..sanal ve real hayatı birbirine girmiş boş beleş insanlardan arınırsak forumu bu bataklıktan kurtarmış oluruz
ben şuraya gülücük emojisi attım diye realde de mi gülüyorum a beyinsiz
herkes kendinden sorumludur kim ne yapıyor ise kendine yapar duyar kasmanın manası yok
real hayatımız sinir stres dolu şuraya bir nebze olsun kafamızı dağıtmak için giriyoruz daha çok stres sahibi oluyoruz bu tarz embesillerin sayesinde
oh be döktüm içimi..
Yine dedikodu moduna girmişsinYabisim,icindeki tüm nefret ve kini,afeti instrumentalize ederek döktün ya.
Bundan iyisi can sagligi senin acindan.
Senin bu konuda en iyi kamkin de melnur.
Daha Allahtan belanizi mi istiyorsunuz?
Ironi bu ya.
Eee o sçanlar napıyormuş? Afet bölgesinde arama kurtarma mı yapıyormuş?Yas var .. normal.
Konu açmaya korkuyor insanlar. bi kere gülen surat emocisi attım diye ağzıma sıçtılar benim burada haberin var mı senin. Millet moloz altında sen nasıl gülersin diye.
Sen dedikodu görmemissin.Yine dedikodu moduna girmişsin
Günün sözü.forumun düşüşüne çare bulunur da gözümüzden düşenlerin çaresi yok….
Gidip face de paylaşayım hakkını helal et..forumun düşüşüne çare bulunur da gözümüzden düşenlerin çaresi yok….