Oyun Forumun Çapkını?!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2227 gün önce görüldü
Gizli yapmaya çalışıp da eline yüzüne bulaştıran kişiler var :) bu tür ortamlarda hiç bir şey gizli kalmaz.

Şurada topu topu 50-60 kişiyiz her kez dürzü ay dürüsd olsun da kim kimi götürdü listeyi paylaşssın ayıp denen 1 şey var şimdi bi' de çapkın denince akla erkah geliyo da burada nikini paylaşamayacağım karılar var direkt demeden seni götürim mi diye mesaj filan atıyo ayıptır hepimizin çoluğu var çocuğu var...​

Karma diyelim de gönlü hoş olsun. Gerçi çapkınlıktan ziyade sapkınlık olmuş onunkisi ama olsun.

Emir diyen olmamış galiba.d yorumların hepsini okuyamadim .adam aynı anda 10 kızı idare ediyordu.çoğu da arkadaş,kankaydı.p

Emir diyen olmamış galiba.d yorumların hepsini okuyamadim .adam aynı anda 10 kızı idare ediyordu.çoğu da arkadaş,kankaydı.p

Çok eskilerde olan bir Emir vardı. Daha sonra kadın kılığında ve farklı kimliklerle de gelmişti. Hatta aldığı her yeni kullanıcı isminde aktif olmakla beraber sevgililer yapmıştı. Doğru mu hatırlıyorum? Sonradan aldığı kullanıcı isimlerini hatırlayamadım ama o zamanlar editör olduğum için yönetim odasında isminin sıkça söz edildiğini görebiliyordum.

L A F S A L A T A S I yapıp zihin bulandırmayın

listeleri alalım

Çok eskilerde olan bir Emir vardı. Daha sonra kadın kılığında ve farklı kimliklerle de gelmişti. Hatta aldığı her yeni kullanıcı isminde aktif olmakla beraber sevgililer yapmıştı. Doğru mu hatırlıyorum? Sonradan aldığı kullanıcı isimlerini hatırlayamadım ama o zamanlar editör olduğum için yönetim odasında isminin sıkça söz edildiğini görebiliyordum.
Aynen Mazlum.Doğru hatırlıyorsun.Kız kardeşi de foruma üyeydi .d

Aynen Mazlum.Doğru hatırlıyorsun.Kız kardeşi de foruma üyeydi .d

O Emir'se, ogretmenim diye kandiriyordu. Sonradan sahte oldugu ortaya cikmisti. Olumune kankalari birbirine dusurmustu.
Benim hatirladigim 5 kisiydi. Bunlardan ikisi biz kardesiz beraberiz diye laf salatasi yapanlardi. Sonradan erkek icin birbirine dusup birbirlerinin sirlarini yaziyorlardi.
Hey gidi hey...

Geri