Shinigami
Platin Üye
Bi tane var da taktiği yanlış ama hala düşen var demek ki... Tam bir gezgin.
Bana desene Melodram, merak ettim :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi tane var da taktiği yanlış ama hala düşen var demek ki... Tam bir gezgin.
Önce uyku...Bana desene Melodram, merak ettim :p
Ben bu emir'in methini çok duydum dndbs tanımadım lakin.
Sonra biri vardı, onun da emir olduğu ima ediliyordu forum genelinde. Ben severdim şimdi bahsettiğim o çocuğu fakat beni de şüphelendiren davranışları olmuştu. Sürekli melankolik takılırdı. Kedi sevgisi, anne eksikliği ve hüzün. Sürekli böyleydi.
Muhabbeti kestim diye her yerden hakaret etti bana hem pm yoluyla hem forum üzerinden. Manyak ya :aze:
Burada da biri var, yemiyoz ama artık djsbs tekniği iyi ama geliştirmesi lazım.
Nick vermiyorum çünkü sanırım herkes biliyor.
Bu arada Karma kadar efendi azdır fmfn troll o be. Ben ne kadar çapkınsam karma o kadar çapkın dkdj
Ya Lari niye gelistirmesi lazim diyorsun, boylelerini totolarindan sallandiracaksin gor bakalim bi daha yapiolar mi .p
Bir de tehdit ediyor aman kimseler duymasin diye, forumun yarisi biliyormus zaten beni ne tehdit ediyorsun.Hayir biraz secici olsana, bak boyle de suphelendirmissin herkesi :p
Eskiden TT vardı o da böyle dolanırdı sahte olduğu ortaya çıkınca sürekli üyelik açıp küfür ediyordu.
Multi demişken Veysel'e parantez açmak istiyorum adam en az 10 farklı üyelikle geldi.
Yok bu kullandığı ikinci üyelik ama adamda ki azme hayran kaldım.
Yalnız herkes multi avcısı olmuş umarım bundaki emeğim gözardı edilmiyordur.
Saygılarımla..
Aa bi dk, kimin multisiBak bunu kacirmisim ben