Oyun Forumun Çapkını?!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2226 gün önce görüldü
Ben bu emir'in methini çok duydum dndbs tanımadım lakin.
Sonra biri vardı, onun da emir olduğu ima ediliyordu forum genelinde. Ben severdim şimdi bahsettiğim o çocuğu fakat beni de şüphelendiren davranışları olmuştu. Sürekli melankolik takılırdı. Kedi sevgisi, anne eksikliği ve hüzün. Sürekli böyleydi.
Muhabbeti kestim diye her yerden hakaret etti bana hem pm yoluyla hem forum üzerinden. Manyak ya :aze:

Burada da biri var, yemiyoz ama artık djsbs tekniği iyi ama geliştirmesi lazım.
Nick vermiyorum çünkü sanırım herkes biliyor.

Bu arada Karma kadar efendi azdır fmfn troll o be. Ben ne kadar çapkınsam karma o kadar çapkın dkdj

Yaa Larien ne güzel demişsin, Karma en masumları ve o anlattığın kişi bana da aynısını yapmıştı .p

Ya Lari niye gelistirmesi lazim diyorsun, boylelerini totolarindan sallandiracaksin gor bakalim bi daha yapiolar mi .p

Bir de tehdit ediyor aman kimseler duymasin diye, forumun yarisi biliyormus zaten beni ne tehdit ediyorsun. :D Hayir biraz secici olsana, bak boyle de suphelendirmissin herkesi :p

Yaa kim ki benim tahmin ettiğim kişi mi acaba :D

Oggy haklı.... nick verin plz

Ben bu emir'in methini çok duydum dndbs tanımadım lakin.
Sonra biri vardı, onun da emir olduğu ima ediliyordu forum genelinde. Ben severdim şimdi bahsettiğim o çocuğu fakat beni de şüphelendiren davranışları olmuştu. Sürekli melankolik takılırdı. Kedi sevgisi, anne eksikliği ve hüzün. Sürekli böyleydi.
Muhabbeti kestim diye her yerden hakaret etti bana hem pm yoluyla hem forum üzerinden. Manyak ya :aze:

Burada da biri var, yemiyoz ama artık djsbs tekniği iyi ama geliştirmesi lazım.
Nick vermiyorum çünkü sanırım herkes biliyor.

Bu arada Karma kadar efendi azdır fmfn troll o be. Ben ne kadar çapkınsam karma o kadar çapkın dkdj

Eskiden TT vardı o da böyle dolanırdı sahte olduğu ortaya çıkınca sürekli üyelik açıp küfür ediyordu.

Multi demişken Veysel'e parantez açmak istiyorum adam en az 10 farklı üyelikle geldi.

Ya Lari niye gelistirmesi lazim diyorsun, boylelerini totolarindan sallandiracaksin gor bakalim bi daha yapiolar mi .p

Bir de tehdit ediyor aman kimseler duymasin diye, forumun yarisi biliyormus zaten beni ne tehdit ediyorsun. :D Hayir biraz secici olsana, bak boyle de suphelendirmissin herkesi :p

Yok bu kullandığı ikinci üyelik ama adamda ki azme hayran kaldım.

Yalnız herkes multi avcısı olmuş umarım bundaki emeğim gözardı edilmiyordur.

Saygılarımla..

Eskiden TT vardı o da böyle dolanırdı sahte olduğu ortaya çıkınca sürekli üyelik açıp küfür ediyordu.

Multi demişken Veysel'e parantez açmak istiyorum adam en az 10 farklı üyelikle geldi.

Yok bu kullandığı ikinci üyelik ama adamda ki azme hayran kaldım.

Yalnız herkes multi avcısı olmuş umarım bundaki emeğim gözardı edilmiyordur.

Saygılarımla..

Aa bi dk, kimin multisi :D Bak bunu kacirmisim ben

Tehdit ediyormuş bi de :D söyleeee, açıktan yaz ama pm yoluyla aktarma millete...

Oo burada olaylar kızışmış... Emir'i bilmesek de yeni taktik ustası hep aynı galiba :p

emir'i hatırlıyorum da emir'i hatırlayan birçok kişiyi hatırlamıyorum mesela UrophLed?? o dönemki kullanıcı adınız neydi? :D

Aa bi dk, kimin multisi :D Bak bunu kacirmisim ben

O dediği veysel kitap olarak kaydoldu, adam hiç üşenmeden kız ismi ile mail açmış, o maille bana dergşde yer alması için yazı yolladı :)

Bende azmine hayran kaldım doğrusu.

Allahtan yazının çalıntı ve isimlerin uyarlama olduğunu kısa sürede anladık..

Geri