Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
estağfurullah beyefendi öyle şeyler demeyin utandırıyorsunuz, benden ne don juan olur ne de casanova. ben naif bir hanımefendi ile karşılıklı oturup konuşurken iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kızaran, utanan bir insanım. bu işler nasıl yapılır, nasıl edilir sırrına vakıf olabileceğimi hiç mi hiç sanmıyorum. bu işler esekherif beyefendiden sorulur. beyefendi böyle konuşuyorsunuz sonra forumun naif hanımefendileri de gerçekten öyle sanıyor.
Siz ve utanmak? Bir şey soracağım. 30 yaş küsür olup 25 yaşında gibi olmayı nasıl becerdiniz acaba? 26 yaşında olup 30'lu gibi görünmek gibi bir sorunum var. Çözüm yolu nedir? Sayın forumun çapkını ve bu işin ehli ve erbabı olarak size sormak istiyorum.
Not: Çapkın değilim, o yönümü kullanırsam duygu yüklü cümlelerime yazık ederim. Kullanmıyorum. Tşkkkkk.
18 gün sonra yaş günüm 32 oluyorum azizim. aslında 33 oluyorum da, kimliğe göre 32. eh, küçük söylemekte işime geliyor tabi.
kaç gösteriyorum bilmiyorum ama sanıyorum ki dünyanın en gamsız insanı olmaya aday gösterilebilecek kadar hayatı tiye almamam yaşlanmamamın en büyük etkenlerinden birisi. yarın öleceksin deseler ne olur bir gün daha verin demem, çok gezdim, yedim, içtim, çok yer gördüm yemediğim b*k kalmadı. şimdi ise tek dediğim şey sıradaki gün gelsin. artık benim için hayat, her bölümünde ayrı bir hikayenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir film. yani diyorum ki, boşver.