Oyun Forumun Çapkını?!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2233 gün önce görüldü
Bunun neresi forum oyunuuuuuu

evet çapkın bi tarafım var

estağfurullah beyefendi öyle şeyler demeyin utandırıyorsunuz, benden ne don juan olur ne de casanova. ben naif bir hanımefendi ile karşılıklı oturup konuşurken iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kızaran, utanan bir insanım. bu işler nasıl yapılır, nasıl edilir sırrına vakıf olabileceğimi hiç mi hiç sanmıyorum. bu işler esekherif beyefendiden sorulur. beyefendi böyle konuşuyorsunuz sonra forumun naif hanımefendileri de gerçekten öyle sanıyor.

Siz ve utanmak? Bir şey soracağım. 30 yaş küsür olup 25 yaşında gibi olmayı nasıl becerdiniz acaba? 26 yaşında olup 30'lu gibi görünmek gibi bir sorunum var. Çözüm yolu nedir? Sayın forumun çapkını ve bu işin ehli ve erbabı olarak size sormak istiyorum.

Not: Çapkın değilim, o yönümü kullanırsam duygu yüklü cümlelerime yazık ederim. Kullanmıyorum. Tşkkkkk.

Siz ve utanmak? Bir şey soracağım. 30 yaş küsür olup 25 yaşında gibi olmayı nasıl becerdiniz acaba? 26 yaşında olup 30'lu gibi görünmek gibi bir sorunum var. Çözüm yolu nedir? Sayın forumun çapkını ve bu işin ehli ve erbabı olarak size sormak istiyorum.

Not: Çapkın değilim, o yönümü kullanırsam duygu yüklü cümlelerime yazık ederim. Kullanmıyorum. Tşkkkkk.

18 gün sonra yaş günüm 32 oluyorum azizim. aslında 33 oluyorum da, kimliğe göre 32. eh, küçük söylemekte işime geliyor tabi.
kaç gösteriyorum bilmiyorum ama sanıyorum ki dünyanın en gamsız insanı olmaya aday gösterilebilecek kadar hayatı tiye almamam yaşlanmamamın en büyük etkenlerinden birisi. yarın öleceksin deseler ne olur bir gün daha verin demem, çok gezdim, yedim, içtim, çok yer gördüm yemediğim b*k kalmadı. şimdi ise tek dediğim şey sıradaki gün gelsin. artık benim için hayat, her bölümünde ayrı bir hikayenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir film. yani diyorum ki, boşver.

Ocean 32 miymis, yuh ben 23 filan sandimdi

Arkadas ne varsa genlerde var, ata birakacaksa boyle miras biraksin

18 gün sonra yaş günüm 32 oluyorum azizim. aslında 33 oluyorum da, kimliğe göre 32. eh, küçük söylemekte işime geliyor tabi.
kaç gösteriyorum bilmiyorum ama sanıyorum ki dünyanın en gamsız insanı olmaya aday gösterilebilecek kadar hayatı tiye almamam yaşlanmamamın en büyük etkenlerinden birisi. yarın öleceksin deseler ne olur bir gün daha verin demem, çok gezdim, yedim, içtim, çok yer gördüm yemediğim b*k kalmadı. şimdi ise tek dediğim şey sıradaki gün gelsin. artık benim için hayat, her bölümünde ayrı bir hikayenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir film. yani diyorum ki, boşver.

Hayat bazen çok basit ama öyle anlar gelir ki tüm heyecanınızı ona yüklersiniz. O gün olsun diye saat ve dakikaları sayarsınız. Her insanın olmuştur mutlaka. O gün için yaşamayız elbet ama değerini bilmemiz gereken şeyler var. Hayat gibi, aşk gibi, aile gibi. Kimler için nefes aldığımızın sorgusu bu kadar ucuz olmamalı. Bazıları kendileri için yaşar, bazıları ise yaşatmaya çalışır. Sen hangisisin? Yaşatacağın biri yok mu? Veya yaşatman gereken? Maddiyat değil, bazen iki söz yaşatıyor. Hayata bağlıyor.

Ben alkol müptelası lanet biriydim. Belki de hala lanet biriyim. Ama sevenlerim var, telkinleri var, herkesin üstüne gelmesi.. Ama iyi niyetli, benim için. Mutluluğu tarif edilemez.

Gördükçe çoğalan, çoğaldıkça dört elle sarılan.. Öyle işte reis.

En çapkın kimmiş belli oldu mu??

Geri