Forumu nasıl keşfettiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
forumu keşfim nuh peygamberin aşureyi icat ettiği döneme denk gelir, plesk'in imzası duygulandırdı bu arada.

benim imzam mı varmış : /

Bir arkadaş vasıtası ile :/

Hatırlamıyorum ki. Çook uzun zaman oldu.

nasil kesfettigimi bilmiyom acikcasi:DDD kesin stalk yapcakmisimdir djxkf
kesfedip üye olup bi daha girmemisim
sonra burayi aldilar bi seylere sinirlendim öyle geldim:D

Ne zaman söylediği önemli ama

Puh Allah kahretmesin o kara günü, 86 yıl oldu halen gidip gidip geliyoruz, çıkamadık şu çukurdan.
Ya bak dün alıntılaştık çok nadir bir olgudur bu bende, Hatem in niki Can Bonomo mu neydi öyle bir şeydi düşün, o kadar eski yani nerdeyse m.ö. 2009 filan.

Hatırlamıyorum ki, ne oldu nereden geldim? Sabah hangi renk don giydin de, bakmam lazım ne bileyim, unuturum ben hemen

fakat, bir kalbimize uğrayanları unutmayız kardeşim, nasıl konuştum ama hadi gidip içelim bence çok canımız sıkıldı şuam demi.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Melodi ablanın tavsiyesi üzerine üye olmuştum iyikide olmuşum

Eski yöneticisi x in irc ve okey salonlarında bahsi çok geçerdi bir ara okey turnuvası için burdan bir ekip geld içlerinde melodram ve plesk te vardı onlar aea sıra okey için gelince samimiyetimiz oluştu ilk bizden amert üye olmuştu bıraya bende bir göz atayım diye üye oldum iki yol önce bi kaç kez geldim ama sarmamıştı şimdi seviyorum geliyorum takılıyorum :)

Serce tavsi etti bana.Ederken "burasi sana gore olmayabilir" demisti.Oyuncu bir bakis atip,icimden "Bu adam 2. nesil inci yazari olmus,eksisozlugu hatmetmis,bu forum irc gelir,mirc gider." diyesim geldi ama diyemedim.

Forumu tanidigim gecenin sabahini ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Arpes ile takıldığımız forumlardan banlandık bir kısmı da kapandı. Forum damarımız tuttu googledan forum arattım ben.

O kadar çok satıldığımız veya avşar elleri gibi göç ettiğimiz için hatırlamıyorum ama ya Forumuz ya Forumbahane ya Forumsalı buldum. Muhtemelen Forumuzdu.

Siyaset tartışmak da serbestti diye geldik.

2005'te eve adsl bağlandığından beri forumcuyuz çok şükür. forumbahane'yi nasıl keşfettim hatırlamıyorum ama 12 sene önce tekplatform kapandı diye yeni forum bakınıyordum.

Geri