Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yelda hanım geçmiş olsun ne olduX 'in daveti üzerine gelmiştim. Sağ olsun üyeliğimi de kendisi oluşturmuştu.

Bu çok iyiydi sjsjjsjsBi sabah kalktigimda farkli bir odada uyandim. Tek penceresi olan tek yatak ve onunde parmakliklar olan bir yerdi parmakliklar isikli birer lazer isigindan olusuyordu. Nasil geldim napicam burda derken garip sesler cikaran birilerinin geldigini işittim. Sonra bulundugum hucrenin onune gelip anlamadigim dilde bagirmaya basladilar. Bir birlerine kiziyorlardi. Iclerinden biri durumu cozmek istemis olucakki kagida bi yazi yazip bana gosterdi. Digerleride bu fikri cok uygun bulur vaziyette sevindi eveet eveet der gibi kafa salladi. Ben de tamam dedim onlarda bir duzenege baglayip kendi evrenime isinladilar. Kagitta ne mi yaziyordu;
Ekli dosyayı görüntüle 73636
Yelda hanım geçmiş olsun ne oldu
Canın sağ olsun bende hastalandın sandım.önemli değil sana ben yenisini alırımTelefonum suya düştü Yabani. Böyle geçmiş olsun deyince bir utandım.Sağlık sorunu değil çok şükür.
benim de canim sag olsun mu telefonum suya dustu yenisini ne zaman gonderiyonCanın sağ olsun bende hastalandın sandım.önemli değil sana ben yenisini alırım
Hadi Allah versin koçumbenim de canim sag olsun mu telefonum suya dustu yenisini ne zaman gonderiyon
Allah verir onemli olan kulun vermesiydi demek ki benim canim sag olmasinmis eyvallahHadi Allah versin koçum
O bi bayan..biz neyizAllah verir onemli olan kulun vermesiydi demek ki benim canim sag olmasinmis eyvallah
melegiz benceO bi bayan..biz neyiz
Sanada bi ekran koruyucu alırız sıkıntı değilmelegiz bence
cok tenquSanada bi ekran koruyucu alırız sıkıntı değil