Forumu nasıl keşfettiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
X 'in daveti üzerine gelmiştim. Sağ olsun üyeliğimi de kendisi oluşturmuştu.

Bi sabah kalktigimda farkli bir odada uyandim. Tek penceresi olan tek yatak ve onunde parmakliklar olan bir yerdi parmakliklar isikli birer lazer isigindan olusuyordu. Nasil geldim napicam burda derken garip sesler cikaran birilerinin geldigini işittim. Sonra bulundugum hucrenin onune gelip anlamadigim dilde bagirmaya basladilar. Bir birlerine kiziyorlardi. Iclerinden biri durumu cozmek istemis olucakki kagida bi yazi yazip bana gosterdi. Digerleride bu fikri cok uygun bulur vaziyette sevindi eveet eveet der gibi kafa salladi. Ben de tamam dedim onlarda bir duzenege baglayip kendi evrenime isinladilar. Kagitta ne mi yaziyordu;
Picsart_22-12-22_14-07-33-391.jpg

Bi sabah kalktigimda farkli bir odada uyandim. Tek penceresi olan tek yatak ve onunde parmakliklar olan bir yerdi parmakliklar isikli birer lazer isigindan olusuyordu. Nasil geldim napicam burda derken garip sesler cikaran birilerinin geldigini işittim. Sonra bulundugum hucrenin onune gelip anlamadigim dilde bagirmaya basladilar. Bir birlerine kiziyorlardi. Iclerinden biri durumu cozmek istemis olucakki kagida bi yazi yazip bana gosterdi. Digerleride bu fikri cok uygun bulur vaziyette sevindi eveet eveet der gibi kafa salladi. Ben de tamam dedim onlarda bir duzenege baglayip kendi evrenime isinladilar. Kagitta ne mi yaziyordu;
Ekli dosyayı görüntüle 73636
Bu çok iyiydi sjsjjsjs

Bizimkisi mecburi keşfediş oldu. İstenmeyen gelin gibi zorla sklks

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Keşke bu forum yerine bir buluş keşfetseydim xd bir haziran günüydü rastagele bir konu üzerinden tıkladım galiba foruma her gelene hoşgeldin demeleri hpşuma gitti ve üye oldum xdxs

Google’a “2014 marina tekne bağlama fiyatları” yazmıştım sonra üye olayım dedim….

Komik şeyler sizi...

O beni keşfetti

Forumu bizimkiler aldi çünkü, sinirli günlerimdi gelmedim..
Sonra sevgilim bey nickimi verdi gelmiş bulundum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri