Forumu nasıl keşfettiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Önceki takıldığım forumda buranın üyeleriyle oranın üyeleri arasında bir sorun çıkıp tartışma esnasında bahsi geçtiyse ben de meraktan gelmişimdir kesin fkfk

Benim için çok kıymetli ve sevdiğim bir arkadaşım tavsiye etti..

forumuz teklemeye başlayınca bir, iki kişi bir, iki kişi forumsal'a gelmeye başlamıştı. hesti'a çağırmıştı beni de. 30-40 kişi kavimler göçü yapmıştık.

10 yıl önceki mesajımı buldum.
bunların bir kısmı çoluk çocuğa karıştı bir kısmı toprak altında : /

Resistance (BirBenEksiktim)
Hacı (No Pasaran)
İmmanuel (Fearless)
Aegishjalmur (Clockwise)
Donatello (By_İsmail)
Solcu İmam (Alavarez)
We (Refulin)
Jack Sparrow (Django)
HoşgeldinHarunAbi
Lal
Hesti'a
Lanemoje
Asel
İmpossible
Farah
Kitkat
Hatrım Kalır
Çikolata Manyağı
Classiic
...

E-dana’dan buraya kadar sürüklendim. Hatırlıyorum da ilk forum maceram amaney diye bir yerde başlamıştı. Yaşlanmışım ya ben.

bahanenin irc sitesine takiliyodum adminin biri scope nickimi almisti geri vermediler forum kurulunca bu olaydan dolayi uye olmamistim yillar sonra Tugce uye olmami istedi piskopos nickiyle geldim sonradan nicki calan adminin biraktigini fark ettim ben de geri aldim

Hey gidi... Gerçi biraz silik. Olaylar olduktan sonra mı yoksa önce mi geldim animsayamiyorum.
Ne malca günlerdi ya.
Simdi olsa gülerim.jsjsjyk
Galiba olaylardan önce buradaydin sen,sonra bana da gel dedin.
Hatta benim niki sen kayitettin.

emre çağırdı, x ve alper’e aracı olmuştu daha doğrusu. onlar beni keşfetti diyebiliriz…

Ne malca günlerdi ya.
Simdi olsa gülerim.jsjsjyk
Galiba olaylardan önce buradaydin sen,sonra bana da gel dedin.
Hatta benim niki sen kayitettin.
Yaaa evet hatırladım şimdi ben kaydetmistim sjdjs
Ya sorma ne kadar ciddiye alıyorduk her şeyi, herkesi. bir saat tartismistik skypta. Sorsan şimdi mevzuyu bile doğru düzgün hatırlamıyorum sjdsj

Bigun yolda gidiyordum 6.katta panjur takan bir adam vardi tam ben gecerken adam dengesini kaybedip kafama dustu. Sonra ambulansi cagirdik ambulans geldi bisiyin varmi falan dedim yok.
Tamam o zaman bak bu foruma gir dedi ambulans soforu ondan girdim.

yazdığım forum kapanınca birkaç sene butik sözlükler dışında bir yerde olmadım. sonra google’a yazdım, ilk çıkan forumlardan birine üye oldum. burasıydı.
sonra baktım o kapanan forumdan kişiler burada ama aktif değiller. pieta, asel, impossible benim fark ettiklerim, belki dahası da vardır bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: ne
Bigun arkadaslarla otururken yanimizda duran otoparka meteor dusmustu. Gidip olay yerine baktigimizda uzerine raptiye ile yapistirilmis not gorduk.
"irc'ye girin"

Geri