Forumu nasıl keşfettiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
amağn ne bileyim unuttum gittim allağın forumu :))))

Ben aslında hindistan sandım ilk. Meğer yeni bir kıtaymış.

Böyle bir yer ararken:

VSWURQ.jpg

Et yemeyen benim unutan sizsiniz bende 9 sene önce keşfettim ama hatırlıyorum bunaklar ;d

Evet herkes geldikten sonra ' e hadi sen de gel bari' şeklinde bir çağırılma olmuştu. Tşk.
Bizim seninle tanışıklığımız hangi forum ile başlamıştı onu bile unuttum. Skdndj
“Neredesin sen, kaç zamandır yazıyorum ama ulaşamıyorum sana. Hepimiz toplandık sen yoksun, allasen şu bildirimleri aç” demiştim diye hatırlıyorum ama öyle olsun madem :ddd
senle tanışıklığımız eşsizplatform dönemine dayanıyor. Sülümanın admin olduğu. Sene 2010 sanırım :ddd

Tayinim cikmisti buraya oylelijle kesfettik.

12-13 yaşlarında tripkolik fanıydım.. googleda forum sitesine denk gelip üye olmuştum. Deli gibi forum oyunu oynardık. Hangi tripkolik şarkısısın, en sevdiğin sözü gibi konular vardı. Ergendim, salaktım..

Sıkılınca normal forum sitelerine üye olup takılmaya başladım. Uzun yıllar ara verdiğim oldu. Ama işte alışkanlık insan dönüp dolaşıp geliyo jdşdkd

bazı arsız dilencilerin burayı keşfetmemesi gerekiyordu, olmuş bi kaza...istenmeyen tüy gibi. maruz kalıyoruz...

tesadüfen düştüm ve eski forumdan oggy gibi bir kaç tanıdığı görünce üye olmuştum.
sonra herkesi tanıdığım ama kimse beni tanımadığı için multi muamelesi gördüm.
gizemli ama keyifli zamanlardı. ortamlarda popülerdim herkes benim kim olduğumu soruyordu birbirine.

Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum

hernekadar samimiyetsiz gurublarada sahit olsak yinede samimi tatli dilli insanlar var.
burasi guzel ya severiz.

“Neredesin sen, kaç zamandır yazıyorum ama ulaşamıyorum sana. Hepimiz toplandık sen yoksun, allasen şu bildirimleri aç” demiştim diye hatırlıyorum ama öyle olsun madem :ddd
senle tanışıklığımız eşsizplatform dönemine dayanıyor. Sülümanın admin olduğu. Sene 2010 sanırım :ddd
Eski güzel günler... Sana ve fil hafızana güveniyorum o zaman. Ajdnd
Sülüman ne yapıyor acaba, bizden kurtulduğu için mutludur umarım.

Geri