Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni ben çağırmamış mıydım ya? Solcu İmam olarak gelmiştin : dddBöyle bir yer ararken:
![]()
Evet herkes geldikten sonra ' e hadi sen de gel bari' şeklinde bir çağırılma olmuştu. Tşk.Seni ben çağırmamış mıydım ya? Solcu İmam olarak gelmiştin : ddd
“Neredesin sen, kaç zamandır yazıyorum ama ulaşamıyorum sana. Hepimiz toplandık sen yoksun, allasen şu bildirimleri aç” demiştim diye hatırlıyorum ama öyle olsun madem :dddEvet herkes geldikten sonra ' e hadi sen de gel bari' şeklinde bir çağırılma olmuştu. Tşk.
Bizim seninle tanışıklığımız hangi forum ile başlamıştı onu bile unuttum. Skdndj
Eski güzel günler... Sana ve fil hafızana güveniyorum o zaman. Ajdnd“Neredesin sen, kaç zamandır yazıyorum ama ulaşamıyorum sana. Hepimiz toplandık sen yoksun, allasen şu bildirimleri aç” demiştim diye hatırlıyorum ama öyle olsun madem :ddd
senle tanışıklığımız eşsizplatform dönemine dayanıyor. Sülümanın admin olduğu. Sene 2010 sanırım :ddd