Forumu bıraktım deyip bırakamamak

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Sigara gibi bir illettir bıraktım dersin ara ara dışarıdan bakarsın foruma hatta bir sigara içersin gezinirken..Bu illetten kurtulmak zor azizim zor..

(dedi ve sonsuza kadar forumdan ayrılmadı)

ilgi ister, eksik etmeyin.

Sigara gibidir bağımlılık yapar.. Gizli gizli cepte taşınır asla bırakılamaz..

İntihar ederken yazılan veda mektubu ile kıyayısa kapışır.

Yaptığım olmuştur sanırım, forumu bırakma kısmı çok kötü muamele ile karşılaşılması, bunun herkese beyan edilme kısmı da gerçekten "ilgi istiyorum" demektir.

Bende konunun nerde olduğuna tam dikkat etmemişim , nereye gidiyorsun daha tartışacaktık yazacaktım =)Meğer bahane sözlükmüş.

Hep forumu bırakıyorum derler ama gitmezler, bende forumu bırakıyorum ilgi gösterin bana :( sevin ::( sayın :p

bıraktığım çok olmuştur bırakıyorum dedim mi bırakırım geri dönüşü olmaz başka forum mu yok

Güldüğüm en iyi resimsiz karikatürdür .

Bunların bir de sanalı bırakıyorum deyip gizli gizli takip edenleri mevcut.

evvel zaman içinde bazı sitelerin yönetiminden dolayı böyle bir mevzu yapmışlığım olmuştur ama bırakıyorum deyip acıtasyon yapmamıştım herkesi fişledim öyle gittim sonrada herkes gitmiş zaten. (:

Kimi tipler vardır, o meşhur duygusal eşekliği kamufle etmek için business ayakları yaparlar. Yıllarca web ve irc ortamlarında işlemediği halt kalmayıp, bu durumu da yöneticilik ve coder'lık gibi vasıflarla meşrulaştırmaya çalışırlar. Bir süre sonra bazı muhabbetler sarpa sarınca ve istediklerini alamayınca, aklı sıra reel yaşamındaki işlerin yoğunluğunu mazeret ederler ve gitme cüretinde bulunurlar. Onlar, artık iş adamıdırlar. Ayrıldıkları nokta şudur ki; ya Sabancı'ya ortaktırlar, ya da rakiptirler. Aşağısı kurtarmaz. Ertesi gün tekrar forumda konu kilitlemeye devam ederler...

Gideceksen git be arkadaş vedaya ne gerek var :D

Gitmek istemiyorum beni yollamayın ama triplerdeyim diyen üyedir.

Bazıları da sevdiği arkadaşlarına bağlılıklarını bildirmek amacıyla forumu bırakırlar.Sürü psikolojisine kapıldıkları için karakterleri tam oturmamıştır.Sonra umduklarını bulamayınca kürkçü dükkanına geri dönerler.

İnsanlarin cok umrundaymis gibi triplere giren tip bence bide birakamaz sonra girer atarlandigiyla kalir :D

Geri