Forumu bıraktım deyip bırakamamak

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü

Bknz : Tutamayacağın sözler vermek, boyundan büyük laf etmek :rolleyes:

Bıraktım diyen insanların arkadaşlarım çağırdı,kopamıyorum,çok seviyorum vs. gibi sözler söyleyip tekrar geri gelmeleri hali

ForumBahane bağımlılık yaratır vazgeçemezsiniz :p

hesabini dondurup baska hesap acip onunla gelip konu acip isyeaaagggggnnnnn style

akıllara gitmeyeceği kesin olduğu halde 'gidiyorum' diye konu açan üyeleri getiren durum. :p

Canım çok sıkıldı.Ailemle aram kötü,sevgilimden ayrıldım(aldatıldı),işim gücüm yok,saçlarımı kızıla boyatmalıyım,bu kızı kesin ayarlamalıyım,ayy bu admin çok yakışıklı,popiyim lan ben,yok ya bunlar gerçekten beni seviyorlar mı ? nasıl dikkat çekerim ben ?
- Tamam buldum! .Forumu bıraktım diye konu açayım.Acaba konuma kimler yorum yapacak? Hem kendimi toparlarım.Yüzümü dinlendiririm.Çeker gider.
Foruma geri dön talepleri yağar.Çok mutlu olmuştur.Normal hayatta görmediği ilgiyi forumda gördüğü için omuzları kabarmıştır.ve forumcu arkadaş geri döner.Amacına ulaşmıştır.
Bazende tam tersi olur.
Gittiği zaman ki ilgiyi geldiğinde bulamaz.Deli dana gibi dolaşır durur.İçine kapanır.Kimse beni anlamıyor,sevmiyor diye devamlı ağlar.

Bkz: Dikkat çekmeye çalışırken itici hale gelmek :p

Avatar,imza kaldırılır,arkadaş listesi temizlenir ve ardından son vuruş yapılır ; Hoşçakalın..
Ertesi gün online listesinde ve forum oyunlarında kendisini görmek mümkündür.

Kişi ortama alışmıştır, rahatça yazıp çiziyordur bu yüzden bıraktım dediği halde dayanamayıp geri döner.

bi şeye küsüp "bu gece son kesinlikle bi daha girmiycem" diyip 1 saat sonra arkadaş hatrına gitmekten vazgeçen durum. iradesizim demez de arkadaş hatrı der. pes vallahi.

Beni sevenlerden ve benim sevdiklerimden ötürü sözümü yemiş olduğum bir durum.

Bu konuyu niye hortlattınız ki şimdi, birilerine mesaj mı veriyorsunuz? :p

Insana zarar veriyorsa, aslinda buranin stres atma yeri oldugu unutulupta daha cok stres yasatiyorsa, birakilir. Sorunlar halledilir, beklenen özürler gelir ve geri dönülür. Sorun nerde ki? :)

İnsan değer veriyorsa aylar da geçse dönüyor, tabi hiç bişey bıraktığı gibi olmuyor verdiği değere acıyor o ayrı. Neden bu konuyu daha önce hortlatmadınız ki ?

Forumu Bırakıyorum

Ne Bırakılır?

.Sigara Bırakılır
. İçki Bırkaılır
.Uyuşturucu Bırakılır
. Gece Hayatının Otunu Çıkarmışsınızdır O Bırakılır v.b
.Hepsi
.Hiçbiri

Acaba Forum Bunların Hangisi İçine Giriyor

Sigara Alkol Uyuşturucu Gece Hayatının otunu çıkartmak Gibi Bağımlılık yapıp pişman olup Bırakmak gibi bir şey mi acaba cevap çok basit hiçbiri foruma o kadar emek veripte bırakmak öyle kolay değildir bence sen gitte 0-10 yaş grubunu kandır karşındaki insan çocuk değil forum bırakmak kolay olsaydı forumlara bu kadar ilgi duyulmazdı sözüm forumu bırakıyorum diyenlere yani meclisten dışarı

Saygılarımla.

Birde bunların bırakmış gibi görünüp misafir olarak 7/24 takılanları var hatta heykırlık yapanı bile varmış işine gelmeyen durumlar söz konusu olduğunda beliren, bugün öğrenmiş olduk :D

Birde bunların çok yüzlüleri varmış :) Gireni çıkaramayanları, Çıkarmak için ugraşıp duranları.. Komiksin harbiii :D

gidersem kim aglar diye merak edilmisdir

forum aile gibidir.bıraktıgınız zaman canınızdan can gider gibi olur...

Geri