Forumu Bırakmak

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
kızları bırakamıyorum

öyle hemen bırakılamıyor, azaltarak bırakmak bir çözüm olabilir ama yanınızda biri foruma girse sizin de canınız çeker. bunun için akupunktur tedavileri var ya da urfadan bıktım otu getirtebilirsiniz.

Valla x o ağzına acı biber sürmek lazım, bazen fütursuzca sözler çıkıyor çünkü. Seni de banlama şerefi umarım bana nail olur.

Son düzenleme:
Walla zamanında FriendFeed'i üzerimize kitleyip gitmişlerdi. Aynı şey forumlar için de geçerli, forumu üzerimize kapatıp gitmediğiniz sürece benim gitmeye niyetim yok....

eğlenemiyor olduğun dönemlerde geri çekilmek ya da tamamen bırakmak gayet makul. pek eğlenemiyor olsam da bir süredir ayak diretiyorum muhtemelen yakında vedalaşırım.

2-3 gün girmeyince otomatik olarak soğuyor insan. Girip iki bakınıp yazacak yer bulamıyorum.

İnsanlarla ilgili değil kişisel benim uzaklığım. Canım bu aralar girmek istemiyor girmiyorum.

X İfşala kim onlar Sjsjsj

bir seyden veya herhangi bir yerden darlanan insan o yeri aramaz, istemez, gitmez, merak da etmez, unutur. uzun zaman ben de bakmamistim buralara ve tekrar gelince forum adi degismisti, bir cok sey degismisti, ama diger yandan her sey biraktigim gibiydi. buyuk degisiklikler yoktu. aslinda bu aralar da sarmiyo ama o kendi keyifsizligimden oturu olabilir.

aman neyse. pozitif seyler yazin biraz forumla ilgili :s burada takildiginiz surece pozitif olun.. hggrrr :emoji_rage:

Artık sarmaması veya yorgunluk belirtisi.

Bir anda bıçak gibi kestirip atınca iyi oluyor aslında girmiyorsun en azından ara vermiş oluyorsun

Konu 11 yıl önce açılmış ve konuyu açan kişiyle muhabbetim vardı zaman tüneli :D

Geri