Forumu Bırakmak

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Bazı tatsız olaylar olduğu için başka foruma gitmek.

İnsanlarla anlaşamadığı için arkadaşları olmadığı için bırakmak.

Forumun eski neşesi olmadığı için gitmek.

Forumda eskisi gibi kimse olmadığı için zorunlu bırakmak.

Forumu evlendiği için bırakmak.

Sınavların yaklaşması dolayısı ile bırakmak.

Canım dediğin dostlarının artık olmadığı için, değiştikleri için bırakmak

* Sıkıyı görünce kaçanların sanaldaki ilk eylemlerinden

* Hatalarının bedelini ödeyip sonuçlarına katlanamayanların yaptığı eylem

* Bulunulan ortamın insanı davranmayı gerektirmediğinde yapılabilecek asil davraniş

* İnsanlıktan çıkmış canlılarla aynı ortamda adının anılmasını istemeyenlerin yaptığı bir eylem

* Karşısındakine önem verdiğini göstermek çabasıyla söylenen ama uygulanmayan gösteriş için verilmiş bir sözün gerektirdiği eylem

Kaç kaç nereye kadar diyebildiğim eylem.
Kalıp her şey ile yüzleşmelisin,"Ben buradayım!" demelisin.
Kısacası çözüm getirmeyen bi' eylem.

*üyenin yoruldugu zaman yapacagı en güzel şeydir :)

*bırakmak iki ye ayrılır
1. bir süreligine gitmek
2. temelli gitmek

Sınavların yaklaşması dolayısı ile bırakmak.

forumu bırakacak olan kişi reklam yapıp "ben gidiyorum heyyyy" diye gidecekse otursun oturduğu yerde o forumu bırakamaz :) Gidecek olan kişi sessiz sakin bir şekilde ortadan kaybolur ;)

-Muhabbet sarmaz
-Desti izdivaç muhabbetlerine malzeme olunmak istenmez.

Bırakıyorum diye gazetelere ilan vermedikçe ciddi ciddi bırakacak olan kişidir.

sigarayi bırakırım, forumu birakamam diyenler yorumuma sad atsin

Ara vermek diyelim biz ona.

Söyle şarkı var;

Gece hayatım bitti
Kadehi yere attım
Beni kutlamalısın
Sigarayı bıraktım

Bunu foruma uyarlayacak şair ariyorum.

Kimse keyfinden verdiği emeklere arkasını dönüp gitmek istemez ancak bazı üyelerin sistematik sataşmaları sebebi ile insan ortamdan soğuyabiliyor fakat elbette bu şahıslara inat gitmemek gerekiyor yoksa istediklerini almış olacaklar.

Harcanan zaman ve verilen emeğe sahip çıkmak adına, bir süre ara verilse bile tamamen terk etmemek gerekiyor çünkü yokluğunuza üzülen üyeler de var ve onların hatırı için bazı şeyleri görmemek gerekli.

foruma girmek de forumu bırakmak da çok büyük bir olay değil. kendini bu ortamda iyi hissetmiyorsa bir insan ara verir, kendini dinler, kafasını dinler ve canı isterse tekrar gelir. benim genel olarak son 6-7 yılda hep bu şekilde olmuştur forum hayatım mesela. çünkü burada aynı ortamda olmamıza rağmen birçoğumuz birbirimizin adını bile bilmeyiz ama herhangi bir olay olduğunda olayların içindesin, ne bileyim alakasız bir üyeyle ilgili bir şey öğreniyorsun ve rahatsız edici bu. insan düşününce diyor ki ismini bile bilmediğim bir insanın şundan hoşlandığını neden bileyim ki? hoşlanmak bi örnek sadece. ya da bazı tavırların samimiyetsiz olduğunu bilince insan onu sürdüremiyor, forumdan soğuma nedenleri genelde budur, hayatın kendi koşuşturmacası da eklenince kopup gidiyorsun. abartılacak bir şey değil ama bu forumculuk alışkanlığı da öyle kolay bırakılacak bir şey değil. keyif alabildiğim kadar varım, alamıyorsam yokum. herkes de keyif alamadığı noktada uzaklaşırsa boş yere insan kötülemeler, fişnikler, sinsilikler olmaz. birbirini sevmeyenler zaten çoktan birbirine bunu belli etmiştir, üçüncü beşinci onuncu şahıslar buradan bir olay çıkarma peşine düşüyorsa siz uzaklaşın gidin, tertemiz. <3

Geri