Forumsalın el değiştirmesi

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumsalın forum tabanı adına iyi bir gelişme gözüyle bakılır. Üyeler olarak ise ABD'de dil bilmeyen Türk gibiyiz. Anlamaya, anlamlandırmaya çalışıyoruz.

Bakalım hayırlısı olsun.

Ben buyucunun niye bu kadar celallendigini anlamadim
Forumsaldaki cogu arkadas geyigine takiliyor, eglenmeye calisiyor. Cunku komik de bir durum : )) Bunu kisisellestirmeye hic gerek yok.

Her ay 4-5 gun foruma girememek baya etkilemisti insanlari. Konulara yazan bile olmuyordu, benim sorunum genel olarak kaydadeger konu acilmamasi ve yorum yapilmamasi idi. (Astroloji, kadin erkek iliskileri konularindan bikkinlik geldi artik) Hos, burada da kaydadeger bir yorum okumadim henuz. Gozum uzerinizde :p

Forumsalda tanıdığım beş - on üye var onları burda da görmek yabancı hissettirmedi.

Yoğun iş temposunda biraz kafa dağıtıp eğlenmek için giriyorum.

Yadırgayacak Ooooo ne olmuş dediğim bir durum olmadı.

İlk başta en büyük sıkıntı kimsenin bu durumdan haberi olmamasıydı.Tepki ondandı diye düşünüyorum.Yoksa girmeyen de giriyor artık.Yorum dahi yazmayan da bir şeyler karalıyor.
Yöneticiler de sorunlara hemen çözüm bulmaya çalışıyor.Forumsal ya da burası.İsimler farklı olsa da bizler aynıyız.Büyük çoğunluk birbirini tanıyor zaten.

Böylesi daha iyi oldu son zamanlarda eski üyelerin çoğu uğramıyordu bile forumsala

Arkadaşlar sizleri cidden iyi anlıyorum bir gecede alışık olduğunuz düzenin değişmesine alışmak kolay değil. Yeni bir eve taşındığımız da bile alışmak zaman alıyor. Forumsaldaki yönetici arkdaşların reel iş yogunlugundan dolayı uzun zamandır ilgilenememişler. Bizler elimizden geldigince forum kullanımınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Kendinizi dışlanmış yada ötekileştirilmiş hissetmemeniz adınıza saygı kurallarını aşmadan esneklik göstermeye çalışıyoruz. Karşılıklı birbirimize anlayış gösterirsek kısa sürede uyum problemi kalcagını düşünmüyorum. Her türlü probleminizi çözmek için uğraşıyoruz.
Adı ister if.com.tr ister forumsal olsun amacımız eğlenmek ve paylaşmak. Keyifli forumlar hepinize.

karizmatikliğimi tartışma konusu bile
yapmadılar platini yapıştırdılar
altınlara gülüyorum
gümüşlere üzülüyorum
bronzları allah kurtarsın diyorum

Hayırlı olsun bende uzun süreden sonra bir bakayım dedim forum yok olmuş cidden şaşırdım ama beklenen birşeydi, ben yabancılamadım çünkü üyeler aynı, yorumlar aynı... Tekrar hayırlı olsun:vo6Xnp:

mantıklı olmuş, belki bu sayede biraz forum ortamları canlanır.

• Beğen
Tepkiler: X
Forumsal üyelerine bayıldım. Hepsi çok tatlı ve kaos severler. Nickleri zaten pörfekto. Soğuk ve nemrut if kom tr'ciler sizi!

Hayırlı olsun, kolaylıklar diliyorum yönetime.

• Beğen
Tepkiler: X
lol : p

Ne uzadı bu konu ya.

Sevgili üyeler beğenen kalır, beğenmeyen gider. Silah zoruyla post atılmıyor. Belki yarın ben alırım forumu basın küfürü derim, yine isteyen kalır istemeyen gider. .p geyik yapanlar ok ama ciddi ciddi eleştiri yapanları anlamıyorum, işveren değil abi bunlar, gider başka forum açarsın veya hazır açılmışına üye olursun.

Sevgili adminler;
Siz de bu konu her açıldığında, yok sizi bilmem nelerin elinden kurtardık, yok emekti, yok eski yönetim buydu, yok yeni kurallar şuydu, biz şöyle süperiz, sizler için varız, çalışıyoruz moduna girmenize de gerek yok. Geyikse eyvallah, ciddiyse yukarıda dediğim gibi, bu kadar kasmayın. Beğenen kalır, beğenmeyen gider. Bu değişiklikleri üye kaybetmemek, google da geri düşmemek için yapıyorsunuz günün sonunda. Belki bedavaya yapan da vardır .ppp o onun bileceği iş.
Dediğim gibi ister kural koyarsınız, ister kural koymaz attım seni der yollarsınız istediğinizi ama her seferinde aynı tutumu göstermeye gerek yok .p

Bence de kabak tadı verdi. Yeterin artık.

Mastor ve ben bile sinirlendik düşünün artık=) .

Çoğu üye için herbirşeyin pek farketmediği durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri