Forumsalın el değiştirmesi

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman oldu?
Nasıl oldu?
Niye oldu?
Neden oldu?
Kimler aldı?

• Beğen
Tepkiler: X
Hani böyle sirtin agrir da, kütletip rahatlarsin ya inan gülüm bana öyle bir rahatlama ferahlik geldi.

diğer yer son zamanlarda kabak tadı veriyordu şifremi bile sıfırlayamıyordum hiçbirşey çalışmıyordu
en azından şimdi sorunsuz çalışıyor

• Beğen
Yeni insanlar, yeni renkler. Forum sever birisi olarak güzel oldu diyorum.

• Beğen
Klitleyecektim zira gereksiz gerginlikler cikiyor, bir sure acik tutalim

Sahsi olarak ban yemis, kavga etmis cezalandirilmis kufur etmis vs. buradan hesap kapatmayalim. Temiz bir sayfa en mantiklisi olacaktir..

Forumsal yonetimi icin ; el degistirmesinin enbuyuk sebebi kurucu arkadasimizin yogun is temposu sebebiyle ilgilenememesi, sagolsun bizde projelerimizi anlattik, bizi kirmadi.

Bizim acimizdan ise ; dergerli insanlarin değerli yorumlari yitip gitsin istemedik, evet en buyuk sebebi budur.

Oraya bir süredir giremiyordum biraz yoğundum, lakin ben forumsalı da sevdim, kimseden de şikayet etmedim. Emre yoğun belli son zamanlarda, doğru bir karar vermiş forumu satmış. Burada da sıkıntıı yok. Zaten ben bir varım bir yokum:) Hayırlısı olsun.

• Beğen
irc nin canım yöneticileri neden hemen savunmaya geciyor.. bırakın gerilelim tartısalım, görmeyin biraz siz de katılın....

Sözlükte giri başına makul bir ücret alıyoruz. Burada bedavaya yazıyoruz. Doktor sözlüğün en çok kazananıydı banlandı herif

Murat'tan başka yetkilisi yoktu forumsal'In. onun için de yıpratıcı oluyordu benim fikrim. forumun akıbeti az çok belliydi.
bence çok iyi oldu. memnunum kendi adıma.
ergen tartışmaları okumayacağız muhtemelen burada. ben saçmalamayı severim, ben de böyle bir üyeyim, raad hissediyom şimdilik.

Çok da iyi oldu çok da güzel iyi oldu. Yalnız Forumsal laneti midir nedir bilmiyorum ama burası da arada bir düşüyor.

Yazmayım Diyorum Sonra Dayanamayıp Yazıyorum. Yahu Forumsal da Avatar istekleriniz & Teknik Şikayetleriniz & İstek Önerileriniz Ve Buna Benzer Şeyler Yönetim Onayında İdi. Birde Detasabelerin Çalinmasi Vardı Bütün Üyelerin Mail Adresleri Forum Bilgileri Vs. Size Çok Değer Veriyorlardı. Bu Kadar İlgi Alakayı Hic Beklemediniz. Haklısınız. Bir Teknik Sorun İçin 1 Ay Cevap Beklerdiniz. Hatta Hiç Unutmam Ban Listesi İstemiştiniz Yapilmadı . Kanka- Dost - Ahbap -Çavus İlişkısınde Olan Bir Forum (Yönetim ) İdi. Madem Çok Seviyordunuz Kendiniz Diyiyorsunuz Akabi Belli İdi. Bakın Yeni Yönetim Günlerce Uğrasiyor Neden İnsanların Emeği Boşa Gitmesin Diye Beğenilerinizi Bile Kurtulmaya Çalişiyorlar. O Kadar Emeğiniz Konunuz /Postunuz Harap Olmasın Diye Saatlerce Çabalıyorlar. Ama Nedense Size Hala Yaranamadılar. Hangi Yönetici Veya Hangi Forum Üyesi Size Karşi Bir Kabahat İçerisinde Oldular. Sizler Her Seferinde Yönetimlerden Yana Sıkıntılarınız Oldu. Bir Dönem O Kadar Rahatsız Oldunuzki Mastor Ve Gamer Forum Açti. Orada Bile Online Olmadınız :) Çünkü Sizin İsteğiniz Biz Her Türlü Hakareti Yapalim Herşeyi Yapalim Kımse Bize Müdahale Etmesin. Çünkü Forumsal ( KaraBiber & Oggy Harici ) dayken Yönetim İşleri Ahbap- Çavuş Himayesinde Yürüyordu. Sanırım Bu Düzen Biraz Tuhaf Geldi.Çünkü Burada Belaltı Muhabbet Şimdiye Kadar Olmadı Şimdide Olmaz.Boşa Kendinizi Yormayın.Son Olarak Siz Herseyı Yazmaya Aliştiğiniz İçin Yenİ Yönetim Size Ters Geliyor. Ama Nasıl Herseyi Yazmaya Aliştiysanız Yeni Kurallarada Alişacaksınız.Çünkü Biz Aliştik Güzelim Forum Sitemizin Büyümesine.

Sizin Bu Muhabbettinizi Okuyunca Aklıma

Suriye ve Suriyeli Multeciler Geliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri