Yazmayım Diyorum Sonra Dayanamayıp Yazıyorum. Yahu Forumsal da
Avatar istekleriniz & Teknik Şikayetleriniz & İstek Önerileriniz Ve Buna Benzer Şeyler Yönetim Onayında İdi. Birde Detasabelerin Çalinmasi Vardı Bütün Üyelerin Mail Adresleri Forum Bilgileri Vs. Size Çok Değer Veriyorlardı. Bu Kadar İlgi Alakayı Hic Beklemediniz. Haklısınız. Bir Teknik Sorun İçin 1 Ay Cevap Beklerdiniz. Hatta Hiç Unutmam
Ban Listesi İstemiştiniz Yapilmadı . Kanka- Dost - Ahbap -Çavus İlişkısınde Olan Bir Forum (Yönetim ) İdi. Madem Çok Seviyordunuz Kendiniz Diyiyorsunuz Akabi Belli İdi. Bakın Yeni Yönetim Günlerce Uğrasiyor Neden İnsanların Emeği Boşa Gitmesin Diye
Beğenilerinizi Bile Kurtulmaya Çalişiyorlar. O Kadar Emeğiniz Konunuz /Postunuz Harap Olmasın Diye Saatlerce Çabalıyorlar. Ama Nedense Size Hala Yaranamadılar. Hangi Yönetici Veya Hangi Forum Üyesi Size Karşi Bir Kabahat İçerisinde Oldular. Sizler Her Seferinde Yönetimlerden Yana Sıkıntılarınız Oldu. Bir Dönem O Kadar Rahatsız Oldunuzki
Mastor Ve
Gamer Forum Açti. Orada Bile Online Olmadınız

Çünkü Sizin İsteğiniz Biz Her Türlü Hakareti Yapalim Herşeyi Yapalim Kımse Bize Müdahale Etmesin. Çünkü Forumsal (
KaraBiber &
Oggy Harici ) dayken Yönetim İşleri Ahbap- Çavuş Himayesinde Yürüyordu. Sanırım Bu Düzen Biraz Tuhaf Geldi.Çünkü Burada Belaltı Muhabbet Şimdiye Kadar Olmadı Şimdide Olmaz.Boşa Kendinizi Yormayın.Son Olarak Siz Herseyı Yazmaya Aliştiğiniz İçin Yenİ Yönetim Size Ters Geliyor. Ama Nasıl Herseyi Yazmaya Aliştiysanız Yeni Kurallarada Alişacaksınız.Çünkü Biz Aliştik Güzelim Forum Sitemizin Büyümesine.
Sizin Bu Muhabbettinizi Okuyunca Aklıma
Suriye ve Suriyeli Multeciler Geliyor.