Forumdaki en ilginç kullanıcı adı hangisi sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyi ilginç?
Ya bazen şakasına sevdiğim arkadaşlarıma öyle seslenirim hatta forumdan MyNaK arkadaşımıza öyle hitap ederim,yani sevdiğim bi hitap şekli olduğu için
Neyi ilginç?![]()
Önceliklr profilim açık ama yazmadığın için teşekkür ederim çünkü temizlemek için admin bulmak zorunda kalıyorum
Ya bazen şakasına sevdiğim arkadaşlarıma öyle seslenirim hatta forumdan @MyNaK arkadaşımıza öyle hitap ederim,yani sevdiğim bi hitap şekli olduğu içinaslında profiline yazardım bunu ama profilin kapalı o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım
![]()
bencede @Serseri
Bence @PROmetheUS , neydi tam hatırlamıyorum: Professional me the us'un karışımı bir şeydi galiba![]()
bi' "ed" yi unutmuşum işte. İyi dostluklar unutulmaz gerçi ama, yaşlandık yaşlandık ;)PROfessional
me
the
USed
bi' "ed" yi unutmuşum işte. İyi dostluklar unutulmaz gerçi ama, yaşlandık yaşlandık ;)
Bence bir tek Nicki değil baştan ayağa kendiside ilginçNesi ilginç ya huuuu :honk:![]()
Bence bir tek Nicki değil baştan ayağa kendiside ilginçodeğilde şimdi bi nick ile karşılaştım nasıl okunduğunu bile bilmiyorum seninkindende ilginç emin ol:d ' λµяa Aura mı okunuyor?