Forumsalda en ilginç kullanıcı adı hangisi sizce ?

Konu sahibi son olarak 3043 gün önce görüldü
Forumdaki en ilginç kullanıcı adı hangisi sizce ?

images

Ya bazen şakasına sevdiğim arkadaşlarıma öyle seslenirim hatta forumdan MyNaK arkadaşımıza öyle hitap ederim,yani sevdiğim bi hitap şekli olduğu için:D aslında profiline yazardım bunu ama profilin kapalı o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım:)

Ya bazen şakasına sevdiğim arkadaşlarıma öyle seslenirim hatta forumdan @MyNaK arkadaşımıza öyle hitap ederim,yani sevdiğim bi hitap şekli olduğu için:D aslında profiline yazardım bunu ama profilin kapalı o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım:)
Önceliklr profilim açık ama yazmadığın için teşekkür ederim çünkü temizlemek için admin bulmak zorunda kalıyorum :) Hitap olarak birçok kişi nickle hitap etmeyi sevmiyor yalan yok nickimle hitabı hakaret olarak kabul ediyorlar ve kullanmıyorlar ama ben nickimle bütünleştim yani bazen başka nicklerle olmaz zorunda kaldığım durumlarda kendimi bir tuhaf hissediyorum yalan yok :)

Sonya'ya sorduğum sorunun aynısı sana da gelsin diyeceğim ama uzayıp gidecek galiba o yüzden zevkler ve renkler tartışılmazmış diyerek nokta koymak en güzeli olsa gerek bence hiçbir ilginçliği yok Serseri nickinin veya rumuzunun hatta sıradan bile diyebilirim :) saygılarımla iyi forumlar herkese...

Bence PROmetheUS , neydi tam hatırlamıyorum: Professional me the us'un karışımı bir şeydi galiba :)

Bir ara nickimin IV. olduğunu hatırladım.....

Geri