:zuha::zuha: Yıkım yıkım yıktın yineee :haha:
Haa o nickin yazılışı benim de hoşuma gidiyor çok havalı duruyor![]()
Yıkma modundayım ben bu sıra herkesi ve herşeyi etrafımda ne varsa yıkılıyooooo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:zuha::zuha: Yıkım yıkım yıktın yineee :haha:
Haa o nickin yazılışı benim de hoşuma gidiyor çok havalı duruyor![]()
Yıkma modundayım ben bu sıra herkesi ve herşeyi etrafımda ne varsa yıkılıyoooooEvet çok havalı:hih:
Bence benim nickim'de havalı değill miii?:hih:Boşver onun nicki senin de avatarın havalı onunla idare et artık :srl::kiki:
Bence benim nickim'de havalı değill miii?:hih:
Ya anlamı nolcak Sonya alman adı türkceye çevirsek Son/ay yada Son-ya tersini okursak benim adımın çocukturulmuş (yalnız bu kelime nasıl yazılıyor onu bi türlü blemedimŞimdi anlamı da önemliİsminle alakalıysa 'aynos' bilemiycem ama 'son ya' gibi bi kelime oyunu ve bi öyküsü varsa daha da havalı olabilitesi var şimdi
Bilemedim ben onu :p
Ya anlamı nolcak Sonya alman adı türkceye çevirsek Son/ay yada Son-ya tersini okursak benim adımın çocukturulmuş halibi anlam yüklemeden kullağa nasıl göze nasıl hitap ediyor ona bakak biz kero
![]()
Yok be şu Almanları okadar havalı bişey sanma,ne varsa bizimkilerde var git gör sonra tekrar konuşuruz:ddYaa ne biliyimBazen öle yapıyorlar ismin tersini yazıyorlar. O yüzden tersini de okurum bana seninki mantıklı geldiydi de neyse yaa tamam Alman adıysa her türlü ezer :haha: Adamlar havalı yani :cici:
Bi de yalnız bi öncekinde bence havalı di mi diye sormuşsun hem bence havalı diyon hem de onay istiyorsun boşver kimin ne düşündüğünü sana göre havalıysa en havalı senin nickindirYanii bak ben nick değişmeyi düşünüyordum sonra forum oyunlarında dalga geçtiler falan inat ediyorum aynen yola devam
![]()
Yok be şu Almanları okadar havalı bişey sanma,ne varsa bizimkilerde var git gör sonra tekrar konuşuruz:dd
Yok yok bu güzel kalsın artık bende alıştım kero![]()
Bende senin şuan olduğun yerleri bi göreyimde ölünce gözüm açık gitmesin kero'mmm:dAlman hayranlığı var bende aşığım yaaaaBi gidiim göriim bakiim
Ben de alıştım keroya. Seviyorum keratayı.![]()
Bende senin şuan olduğun yerleri bi göreyimde ölünce gözüm açık gitmesin kero'mmm:d