Forumsalda en ilginç kullanıcı adı hangisi sizce ?

Konu sahibi son olarak 3047 gün önce görüldü
:zuha::zuha: Yıkım yıkım yıktın yineee :haha:

Haa o nickin yazılışı benim de hoşuma gidiyor çok havalı duruyor :)
:D:D:D
Yıkma modundayım ben bu sıra herkesi ve herşeyi etrafımda ne varsa yıkılıyooooo:D Evet çok havalı:hih:

Bence benim nickim'de havalı değill miii?:hih:

Şimdi anlamı da önemli :D İsminle alakalıysa 'aynos' bilemiycem ama 'son ya' gibi bi kelime oyunu ve bi öyküsü varsa daha da havalı olabilitesi var şimdi :D Bilemedim ben onu :p

Şimdi anlamı da önemli :D İsminle alakalıysa 'aynos' bilemiycem ama 'son ya' gibi bi kelime oyunu ve bi öyküsü varsa daha da havalı olabilitesi var şimdi :D Bilemedim ben onu :p
Ya anlamı nolcak Sonya alman adı türkceye çevirsek Son/ay yada Son-ya tersini okursak benim adımın çocukturulmuş (yalnız bu kelime nasıl yazılıyor onu bi türlü blemedim:D) hali :D bi anlam yüklemeden kullağa nasıl göze nasıl hitap ediyor ona bakak biz kero:D

Ya anlamı nolcak Sonya alman adı türkceye çevirsek Son/ay yada Son-ya tersini okursak benim adımın çocukturulmuş hali :D bi anlam yüklemeden kullağa nasıl göze nasıl hitap ediyor ona bakak biz kero:D

Yaa ne biliyim :D Bazen öle yapıyorlar ismin tersini yazıyorlar. O yüzden tersini de okurum bana seninki mantıklı geldiydi de neyse yaa tamam Alman adıysa her türlü ezer :haha: Adamlar havalı yani :cici:

Bi de yalnız bi öncekinde bence havalı di mi diye sormuşsun hem bence havalı diyon hem de onay istiyorsun boşver kimin ne düşündüğünü sana göre havalıysa en havalı senin nickindir :D Yanii bak ben nick değişmeyi düşünüyordum sonra forum oyunlarında dalga geçtiler falan inat ediyorum aynen yola devam :D

Yaa ne biliyim :D Bazen öle yapıyorlar ismin tersini yazıyorlar. O yüzden tersini de okurum bana seninki mantıklı geldiydi de neyse yaa tamam Alman adıysa her türlü ezer :haha: Adamlar havalı yani :cici:

Bi de yalnız bi öncekinde bence havalı di mi diye sormuşsun hem bence havalı diyon hem de onay istiyorsun boşver kimin ne düşündüğünü sana göre havalıysa en havalı senin nickindir :D Yanii bak ben nick değişmeyi düşünüyordum sonra forum oyunlarında dalga geçtiler falan inat ediyorum aynen yola devam :D
Yok be şu Almanları okadar havalı bişey sanma,ne varsa bizimkilerde var git gör sonra tekrar konuşuruz:dd
Yok yok bu güzel kalsın artık bende alıştım kero:D

Yok be şu Almanları okadar havalı bişey sanma,ne varsa bizimkilerde var git gör sonra tekrar konuşuruz:dd
Yok yok bu güzel kalsın artık bende alıştım kero:D

Alman hayranlığı var bende aşığım yaaaa :D Bi gidiim göriim bakiim :D

Ben de alıştım keroya. Seviyorum keratayı. :D

likörlü bulut, Külüstür

çıkmış sorular mamih... bilmem ne .p

çıkmış sorular
Mamihlapinatapai
hayvanadam
: D

Geri