Stockholm Sendromu
Elmas Üye
dümdüz durarak. sağa sola bana bulaşmadan. kendi kendine oturmuş, evde çayı içen....... evet.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
He valla kendime oturmuş çay içiyorum qqdümdüz durarak. sağa sola bana bulaşmadan. kendi kendine oturmuş, evde çayı içen....... evet.......
Selam şeker.dümdüz durarak. sağa sola bana bulaşmadan. kendi kendine oturmuş, evde çayı içen....... evet.......
ay, sana bayılıyorum zaten. böyle direkt gelince de içim bir hoş oldu<34Selam şeker.
Tarife uydum da geldim.: ))
Oynak olmasi lazim
bir çok üyeye taş çıkarırsın da şu x konusu olmasa..yaptıklarını çok çabuk görmezden gelip kabullenmiştin serçe kşu….yakışmadıİlk paragrafta full laf sokmus ama son paragrafta benden bahsetmiş neyseki
En çok bana yapmıştı aslinda tarafli yöneticiler ile sürekli şutlaniyordum banlanmam ricaya bakiyordu benim onu anlamaya calistigim nokta ilk defa bu kadar foruma kendini adamış bir insan olması idi sanki burası reeli reeli sanal gibi idi hassastı forum konusunda ve herkesle tartışiyordu gamsiz olsa üzülmezdim hem haksızlık yapıyor hemde üzülüyordu forum için bilmiyorum ya kült kin tutamıyorum ben )bir çok üyeye taş çıkarırsın da şu x konusu olmasa..yaptıklarını çok çabuk görmezden gelip kabullenmiştin serçe kşu….yakışmadı